SUKO-1

Mesin Pipa Bergelombang Plastik PTFE

Halo, ayo konsultasi produk!

Mesin Pipa Bergelombang Plastik PTFE

Fitur Mesin Pipa Bergelombang: 380V, 1.5KW, Kontrol Frekuensi, Kanggo produksi diameter njaba OD saka 10mm nganti 50mm, selang berbelit-belit 1-2mm PTFE Wallthickness. Mesin selang PTFE nganggo selang nganggo pemanas impor, suhu pemanas bisa sabenere + -1 derajat, bisa digunakake siji mesin kanggo rong mesin, Yen selang jam 16/18 PTFE bisa nambah 15-35 meter.


Detail Produk

Tag Produk

Komentar

5aa68d3b-3e99-4cf3-a046-fa97a21b985e

Fitur Mesin Pipa Bergelombang:

ü Konsumsi Daya: 380V, 1.5KW.

ü Kontrol Frekuensi, kanggo nyetel OD: 10mm nganti 50mm.

ü Kekandelan tembok: selang berbelit PTFE 1-2 mm.

ü Sistem pemanas impor digunakake.

ü presisi suhu pemanasan: + -1 derajat.

ü Wong siji bisa mbukak rong mesin.

ü Yen selang 16/18 PTFE duwe selang kapasitas saben jam 15-35 meter.

Rincian Aksesoris Peralatan:

ü Mesin utama.

ü tuan rumah saham buntut sing ndhukung.

ü 10 krenjang khusus PTFE selang konvolusi kanggo produksi.

ü 30 kanthi spesifikasi cetakan cetakan ing ngisor iki.

Fitur Selang PTFE Konvolusi

ü Kanggo nyedhot geter, swara, ekspansi termal saka sistem pipa kanthi efektif.

ü Kanggo ngrampungake penyimpangan suntingan amarga pipa nyambungake lan ngilangi stres sisa pipa.

ü Ditrapake kanggo gerakan bola ing wilayah suhu dhuwur, kinerja anti-lemes sing apik.

ü Keluwesan sing apik, tahan suhu dhuwur, tahan korosi.

ü Diterapake ing bidang minyak bumi, industri kimia, aerospace, metalurgi, listrik, gas, bangunan, mekanik, konstruksi, wesi lan baja, nggawe kertas, kain, obat, panganan lan kapal dll.

 

Karakteristik Selang PTFE

PTFE (Polytetrafluorethylene) nduweni koefisien gesekan paling murah kanggo materi apa wae sing dingerteni manungsa. Pipa PTFE nduweni resistensi kimia sing ora ana tandhingane lan permukaan sing ora nemplek sing nggampangake aliran lan ngilangi penumpukan media.

Siji kauntungan penting saka selang PTFE sing gegandhengan yaiku kisaran suhu operasional, supaya bisa nindakake plastik rekayasa liyane kanthi bisa terus aktif ing-250 ° C, nganti 250 ° C sing nggumunake. Keuntungan penting PTFE liyane yaiku efisiensi gesekan sing luar biasa, selang PTFE sing ana ing buku rekaman minangka salah sawijining nilai gesekan paling endhek sing dingerteni manungsa.

Selang PTFE sing kovolusi uga duwe resistensi asam lan kimia sing apik. Fitur liyane kanggo selang PTFE convoluted yaiku kemampuan kanggo nyetel utawa amarga kompresi. Selang PTFE sing duwe pengaruh duwe resistensi listrik sing apik. Selang PTFE sing kovolusi uga bisa ngusir banyu lan asring digunakake kanggo nggawe busana modern kanthi modern, obat nyepetake banyu lan bisa ambegan.

 

Aplikasi Selang PTFE Semut

Selang PTFE sing akeh dibandhingake banget kanggo bantalan gesekan, bushes, rol lan katrol. Selang PTFE sing kovolusi uga meh digunakake khusus ing komponen kriogenik amarga suhu operasi ultralow. Selang PTFE sing kovolusi biasane digunakake kanggo segel. Selang PTFE sing akeh dadi plastik rekayasa penting sing digunakake ing industri aerospace lan aeronautika. Selang PTFE sing akeh digunakake asring digunakake ing perusahaan industri panganan. Aplikasi liyane sing migunani sajrone taun kepungkur nggunakake panggunaan produk utawa komponen amarga resistensi panas lan panas transfer. Nalika aplikasi kanggo resistensi listrik dadi dhuwur banget kanggo bahan liyane, selang PTFE sing bisa ditambah bisa ngisi kesenjangan sing penting banget.

ü Resin Polytetrafluoroethylene ??

ü Lek kimia ??

ü Koefisien gesekan paling murah ??

ü Kekuatan dielektrik sing unggul ??

ü resistensi panas sing luar biasa ??

ü Dhewe dipateni ??

ü Non-wetting ??

ü Urip fleksibel sing apik ??

ü Tandha laser bisa

 

Aplikasi / Pasar

ü Liner Kabel ??

ü Isolasi Listrik ??

Sensor Oksigen ??

ü Transfer Cat ??

ü Sampling Gas ??

ü Laboratorium

Data Teknis:

Diameter Pipa DN1 / 2-32inch
Bahan Pipa SS304,316L, lsp
Kekandelan pipa 0.18-2.0mm
Bahan bolong dikepang SS304 lsp
Lapisan bolong dikepang lapisan siji utawa lapisan dobel
Maks. meksa woking 10Mpa
Suhu kerja (-196) ~ (+700) ° c
Jinis sambung flange, utas, gandheng. lsp
Standar ANSI, JIS, DIN, GOST, lsp
Bahan flange baja tahan karat utawa baja karbon
Dawa pipa dawa miturut sarat klien

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

    • Dening :

      Layanan Pelanggan sing Apik

    • Dening :

      Layanan Pelanggan sing Apik

    • Dening :

      Bakul sing jujur

    • Dening :

      Bakul sing jujur

    • Dening :

      Tansah seneng tuku saka wong-wong mau

    Tulis review ing kene:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita