banner1-1
banner2
banner3-3
banner4
banner5
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

SuKo Polymer Machine Tech Co., Ltd. minangka Produsen ahli lan eksportir mesin lan produk PTFE & UHMWPE sing duwe pengalaman luwih saka 12 taun.Kabeh produk kualitas standar lan lulus sertifikasi CE, ISO & SGS.Kita duwe reputasi apik ing pasar Eropa, AS, Timur Tengah & Asia.Kita pracaya marang kepuasan pelanggan lan nyedhiyakake barang kanthi rega sing menarik.Kita ngasilake mesin plastik PTFE / UHMWPE sing wis diekspor menyang pirang-pirang negara kanthi operasi sing apik. Mesin utama: PTFE & UHMWPE Rod Ram Extruder, Tubing Ram Extrusion line machine, Gasket Press Machine and Paste Extruder, Film Skiving Machine, Plastic Extrusion machine, PTFE Tubing & Rod polimer PTFE, lembaran PTFE, film lan tabung bergelombang polimer PTFE…

kasus kita

Kasus Khas Show

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 10TAHUN+

    Pengalaman Mesin PTFE

  • 40NEGARA+

    Produk

  • 200PCS+

    Proyek Rampung

  • 8WONG+

    Teknisi R&D

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Fluoroplastik kita akeh digunakakeInformasi paling anyar kita

PTFE corrugated selang
Pambuka lan klasifikasi gasket PTFE
Apa mesin ngecor PTFE?lan proses ngecor PTFE
Pambuka PTFE Paste Extruder
tungku sintering PTFE
Ndeleng Liyane