banner1-1
banner2
banner3-3
banner4
banner5
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

SuKo Polymer Machine Tech Co., Ltd. minangka ahli Produsen lan eksportir mesin lan produk PTFE & UHMWPE sing duwe pengalaman luwih saka 12 taun. Kabeh produk nduweni kualitas standar lan lulus sertifikasi CE, ISO & SGS. Kita duwe reputasi apik ing pasar Eropa, AS, Timur Tengah & Asia. Kita yakin kepuasan pelanggan lan menehi barang kanthi rega sing apik. Kami ngasilake mesin plastik PTFE / UHMWPE wis diekspor menyang pirang-pirang negara kanthi operasi sing apik. Mesin utama: PTFE & UHMWPE Rod Ram Extruder, garis mesin Ekstrusi Tubing Ram, Mesin Press Gasket lan Paste Extruder, Mesin Skiving Film, mesin Ekstrusi Plastik, PTFE Tubing & Rod polimer PTFE, lembaran PTFE, film lan pipa bergelombang polimer PTFE…

kasus kita

Acara Kasus Khas

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 10 TAUN +

    Pengalaman Mesin PTFE

  • 40  NEGARA +

    Produk

  • 200 PCS +

    Proyek Rampung

  • 8 WONG +

    Teknisi R&D

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Fluoroplastik kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Apa bedane Mesin Polipropilena lan Polimer PTFE / FEP?
PTFE vs PFA
Proses cetakan mesin Pencetakan otomatis pers
Cetakan sing dituku dening pelanggan wis dikirim menyang Singapura
Kaset PTFE Digawe Kanthi Fluoropolymer Polimer Bagean 1
Ndeleng Liyane