SUKO-1

PTFE Rod

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer- PTFE Virgin Plastic Rod 15mm

    Polimer- Rod Plastik Prawan PTFE 15mm

    Spesifikasi: Diameter: 8mm bahan: 100% kualitas batang cetakan prawan PTFE: putih, mulus, ora ana bolongan udara Gravitasi khusus: 2.10 ~ 2.30 Kekuwatan tarik: 20.0 MPa Ultimate elongation: 150% resistensi radiasi resistensi resistensi tekanan tinggi tahan tinggi anti-korosi , pelumas anti-volatilisasi Ukuran liyane: Φ70mm Φ65mm Φ60mm Φ55mm Φ50mm Φ45mm Φ40mm Φ35mm Φ30mm Φ25mm Φ20mm Φ18mm Φ16mm Φ15mm Φ14mm Φ13mm Φ12mm Φ10mm Φ9mm Φ8mm Φ7mm Φ7mm Φ7mm Φ7mm It7mm It7mm It7mm It7mm Φ7mm It7mm It7mm It7mm It7mm Φ7mm It7mm It7mm It7mm It7mm It7mm It7mm It7mm It7mm It7mm ItΦmmmm
  • PTFE Rod Dia 50mm (1.96”)

    PTFE Rod Dia 50mm (1,96 ")

    Rod PTFE umume digunakake minangka stok mesin kanggo kabeh jinis komponen kimia, listrik lan mekanik sing dibutuhake karakteristik kinerja PTFE sing luar biasa. Kasedhiya macem-macem pangisi kanggo ngowahi properti PTFE kanggo memenuhi syarat aplikasi. Spesifikasi: Bahan OD 50mm: 100% kualitas rod cetakan prawan PTFE: putih, alus, ora ana bolongan udara Gravitasi khusus: 2.10 ~ 2.30 Kekuwatan tarik: 20.0 MPa Ultimate perpanjangan: 150% radiasi resistansi ...
  • PTFE Rod Dia 3mm

    PTFE Rod Dia 3mm

    Rod PTFE umume digunakake minangka stok mesin kanggo kabeh jinis komponen kimia, listrik lan mekanik sing dibutuhake karakteristik kinerja PTFE sing luar biasa. Kasedhiya macem-macem pangisi kanggo ngowahi properti PTFE kanggo memenuhi syarat aplikasi. Spesifikasi: Bahan OD 3mm: Kualitas batang cetakan prawan PTFE: putih, alus, ora ana bolongan udara Gravitasi khusus: 2.10 ~ 2.30 Kekuwatan tarik: 20.0 MPa Ultimate elongation: 150% radiation resistansi ...
  • PTFE Rod Dia 35mm

    PTFE Rod Dia 35mm

    Rod PTFE umume digunakake minangka stok mesin kanggo kabeh jinis komponen kimia, listrik lan mekanik sing dibutuhake karakteristik kinerja PTFE sing luar biasa. Kasedhiya macem-macem pangisi kanggo ngowahi properti PTFE kanggo memenuhi syarat aplikasi. Spesifikasi: OD 35mm material: 100% kualitas rod cetakan prawan PTFE: putih, alus, ora ana bolongan udara Gravitasi khusus: 2.10 ~ 2.30 Kekuwatan tarik: 20.0 MPa Ultimate perpanjangan: 150% radiasi resistansi ...
  • PTFE polymer Round Rod Bar Dia 8mm

    Polimer PTFE Rod Rod Babak 8mm

    Rod PTFE umume digunakake minangka stok mesin kanggo kabeh jinis komponen kimia, listrik lan mekanik sing dibutuhake karakteristik kinerja PTFE sing luar biasa. Kasedhiya macem-macem pangisi kanggo ngowahi properti PTFE kanggo memenuhi syarat aplikasi. Spesifikasi: OD 8mm material: 100% kualitas rod cetakan prawan PTFE: putih, alus, ora ana bolongan udara Gravitasi khusus: 2.10 ~ 2.30 Kekuwatan tarik: 20.0 MPa Ultimate elongation: 150% radiation resistansi ...
  • PTFE Polymer Rod,1/4" Dia

    Rod Polimer PTFE, 1/4 "Dia

    Rod PTFE duwe warna putih buram lan ketemu spesifikasi Underwriters Laboratories UL 94V0. PTFE (polytetrafluoroethylene) nolak sebagian besar bahan kimia, biasane tahan suhu dhuwur, lan duwe permukaan gesekan sing ora gampang kaiket karo bahan liyane, menehi karakteristik nonstick. Materi iki nuduhake akeh sifat sing padha karo fluoropolimer liyane nanging umume tahan suhu sing luwih dhuwur tinimbang FEP lan ETFE. 1/4 ″ diameteripun PTFE Rod Rod Siz ...