SUKO-1

Lembar PTFE

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer PTFE Film Sheet White 0.03mm

    Lembar Film PTFE Polimer Putih 0,03mm

    Spesifikasi: * Bahan: PTFE * Kandel: 0,03mm * Panjang: 8600mm / gulung * Jembar: 1000mm * Warna: Putih * Regane: 21.6 ~ 24.6 USD saben Fitur KG: - Kisaran suhu operasi wiyar: -200-260 ℃ .- Dhuwur Resistensi korosi, kanggo umume bahan kimia lan pelarut, nuduhake inert, tahan asam lan alkali, banyu lan macem-macem pelarut organik. - Dhuwur ...
  • Skived PTFE Sheets .001" to .250" Thick

    Lembar PTFE sing disenengi .001 "nganti .250" Kandel

    Lembar Film PTFE Skived diproduksi saka resin PTFE prawan sing dicetak, disinter, lan ditangkep kanthi kekandelan sing cocog. Loro-lorone sheet lan film PTFE digunakake ing pirang-pirang industri amarga ciri khas materi, kalebu panas lan resistensi kimia, kekuatan dielektrik lan sifat anti-stick. Loro-lorone sheet lan film uga bisa diukir kanthi kimia ing siji utawa loro-lorone kanggo obligasi. Lembar Film PTFE sing kasedhiya kasedhiya kanthi kekandelan wiwit 0 ....
  • PTFE Sheet Film Thickness 0.2mm

    Ketebalan Film Lembar PTFE 0.2mm

    Lembar Film PTFE / Polimer diproduksi kanthi nundha resin PTFE sawise nyetak. Iki nduweni kemampuan paling apik kanggo korosi anti kimia, lan ora sepuh, lan bisa digunakake ing sangisoré -180C ~ + 260C tanpa beban, lan duwé koefisien fiksi paling murah ing bahan padhet sing dingerteni. Katrangan: Jeneng Produk: Lembar PTFE Werna Utama: Bahan Transparan: Kekandelan PTFE: 0.2mm utawa Aplikasi kustom: 1. Digunakake kanthi akeh ing industri ringan, industri perang, angkasa luar angkasa, lapangan minyak, lsp .. Materi PTFE nduweni ...
  • PTFE Sheet 25mm Thick

    Lembar PTFE 25mm Kandel

    PTFE, yaiku plastik mekanik fluoropolymer alus kanthi resistensi sing luar biasa tumrap suhu tinggi, bahan kimia, korosi lan retakan stres. PTFE nduweni panas sing nyengsemake, kateguhan mekanik, sifat gesekan listrik lan sithik, dadi bahan pilihan kanggo aplikasi gesekan panas lan gesekan sithik. Plastik PTFE kasedhiya ing nilai sing disetujoni dening FDA, listrik, mekanik, kaca lan prewangan. Spesifikasi: 100% Lembar PTFE Murni Warna: Temp Putih. Range: -350 nganti 50 ...
  • PTFE Polymer Film Sheet Plate Thickness 5mm

    Pelat Lembaran Film Polimer PTFE 5mm

    PTFE, yaiku plastik mekanik fluoropolymer alus kanthi resistensi sing luar biasa tumrap suhu tinggi, bahan kimia, korosi lan retakan stres. PTFE nduweni panas sing nyengsemake, kateguhan mekanik, sifat gesekan listrik lan sithik, dadi bahan pilihan kanggo aplikasi gesekan panas lan gesekan sithik. Plastik PTFE kasedhiya ing nilai sing disetujoni dening FDA, listrik, mekanik, kaca lan prewangan. Spesifikasi: * Kondisi barang: Anyar * Ukuran: 150mm * 150mm * 5mm utawa ...
  • PTFE Film Sheet Plate Thickness 0.5mm

    Pelat Lembar Film PTFE Tebal 0,5mm

    Lembar Film PTFE diproduksi kanthi nundha resin PTFE sawise nyetak. Iki nduweni kemampuan paling apik kanggo korosi anti kimia, lan ora sepuh, lan bisa digunakake ing sangisoré -180C ~ + 260C tanpa beban, lan duwé koefisien fiksi paling murah ing bahan padhet sing dingerteni. Katrangan: Jeneng Produk: Lembar PTFE Werna Utama: Bahan Putih: Lembar PTFE Ukuran: 500 x 500 x 0.5mm / 19.7 ″ x 19.7 ″ x 0.02 ″ (L * W * T) utawa adat. Spesifikasi: 1.PTFE bisa digunakake nyetak kompresi utawa ekstrusi ...