SUKO-1

Film PTFE

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer PTFE Film Sheet White 0.03mm

    Lembar Film PTFE Polimer Putih 0,03mm

    Spesifikasi: * Bahan: PTFE * Kandel: 0,03mm * Panjang: 8600mm / gulung * Jembar: 1000mm * Warna: Putih * Regane: 21.6 ~ 24.6 USD saben Fitur KG: - Kisaran suhu operasi wiyar: -200-260 ℃ .- Dhuwur Resistensi korosi, kanggo umume bahan kimia lan pelarut, nuduhake inert, tahan asam lan alkali, banyu lan macem-macem pelarut organik. - Dhuwur ...
  • PTFE Filter Film

    Film Filter PTFE

    Film saringan PTFE nggunakke fitur fibril-nod PTFE lan liwat press press, press extension, de-binding, peregangan suhu tinggi lan bentuk supaya produk kanthi permukaan sing alus, resistensi kimia, tahan angin sing bisa dihirup), tahan api, dhuwur -Tahanan suhu, tahan asam & alkali sing kuwat lan non-keracunan. Diameter aperture, kekandelan lan porositas bisa disetel kanthi dawa miturut panjaluk sing beda. Produk kasebut bisa ditrapake ing permukaan ...
  • Filled PTFE Film

    Film PTFE sing Diisi

    Film PTFE sing dipenuhi, dilapisi ing sisih siji, perekat silikon; Koefisien gesekan sing kurang; resistensi abrasi sing luar biasa, sing padha karo kenaikan resistensi nyandhang 500 kali lipat saka PTFE standar; Inert kimia, resistensi suhu dhuwur banget; Fitur: Pita iki nduweni permukaan pelumas dhewe lan dukungan sing cocog. Konstruksi tape stabil, ora beracun lan tahan cuaca.
  • 5-mil PTFE Film Tape

    Pita Film PTFE 5-mil

    Kekandelan backing 5 mil sing diprodhuksi saka kain kaca sing diresapi PTFE sing ditutupi karo perekat silikon "suhu tinggi". PTFE nyedhiyakake permukaan anti-lengket sing lancar nalika kain kaca nyedhiyakake kestabilan lan stabilitas dimensi Backing: Tipe Perekat Kain PFTE Kaca: Tebal Silikon Total (mil): - Tebal Punggung (mil): 5.0 mil Ketebalan Perekat (mil): 2.0 mil Adhesion to Steel (oz / in): 45 ...
  • 3m PTFE Film Tape

    Pita Film PTFE 3m

    Lembar plastik PTFE mlebu gulung ketebalan .005 - .020. Yen sampeyan pesen luwih saka 1 pc, mula ora bakal dipotong. Ing kekandelan luwih saka .020, kita nyedhiyakake 48 x 48 lan nyuda kenaikan sing sampeyan deleng. Saka ukuran kasebut, APA ukuran bisa dipotong utawa mesin! PTFE duwe titik leleh paling dhuwur lan bisa terus layanan ing 500F (260 C). FEP minangka resin proses sing bisa dilelehake sing bisa terus dilanjutake ing 400F (204 C). Produk PTFE digunakake minangka gasket lan kemasan materia ...
  • PTFE Sheet Film Thickness 0.2mm

    Ketebalan Film Lembar PTFE 0.2mm

    Lembar Film PTFE / Polimer diproduksi kanthi nundha resin PTFE sawise nyetak. Iki nduweni kemampuan paling apik kanggo korosi anti kimia, lan ora sepuh, lan bisa digunakake ing sangisoré -180C ~ + 260C tanpa beban, lan duwé koefisien fiksi paling murah ing bahan padhet sing dingerteni. Katrangan: Jeneng Produk: Lembar PTFE Werna Utama: Bahan Transparan: Kekandelan PTFE: 0.2mm utawa Aplikasi kustom: 1. Digunakake kanthi akeh ing industri ringan, industri perang, angkasa luar angkasa, lapangan minyak, lsp .. Materi PTFE nduweni ...