SUKO-1

Mesin Extruder Rod Kab

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • Extruder Automatic Machine polymer PTFE Rod Ram  PFB150 Dia 80mm-150mm

    Mesin Extruder Otomatis Polimer PTFE Rod Ram PFB150 Diameter 80mm-150mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Karakteristik UHMWPE (≥9 yuta bobot molekul) / PTFE piston rod extruder PFB80 & 150 Liwat dandan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, luwih stabil lan luwih efisien.Peralatan kasebut nggunakake kontrol sistem PLC, operasi otomatis lan operasi sing gampang.Peralatan kasebut duwe macem-macem desain kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.Peralatan kasebut bisa mlaku kanthi stabil kanggo wektu sing suwe kanthi swara sing sithik.Lan abang...
  • Polymer Vertical Type Rod Ram Extruder Machine PFB20 Dia 4mm-20mm

    Polymer Vertikal Tipe Rod Ram Extruder Machine PFB20 Dia 4mm-20mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat dandan terus-terusan, peralatan kasebut luwih cerdas, luwih stabil lan luwih efisien.Peralatan kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.Peralatan kasebut mlaku kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi swara sing luwih murah.Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone pangopènan tekanan.Kelengkapan...
  • Extruder Machine Polymer PTFE Rod Ram PFB80 Dia 25mm-80mm

    Extruder Machine Polymer PTFE Rod Ram PFB80 Diameteripun 25mm-80mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat dandan terus-terusan, peralatan kasebut luwih cerdas, luwih stabil lan luwih efisien.Peralatan kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.Peralatan kasebut mlaku kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi swara sing luwih murah.Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone pangopènan tekanan.Kelengkapan...
  • vertical type Polymer PTFE Rod  Round Bar Single Screw Extruder Machine PFMY600 Dia 20mm-500mm

    Jenis vertikal Polimer PTFE Rod Round Bar Mesin Extruder Sekrup Tunggal PFMY600 Diameter 20mm-500mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat dandan terus-terusan, peralatan kasebut luwih cerdas, luwih stabil lan luwih efisien.Peralatan kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.Peralatan kasebut mlaku kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi swara sing luwih murah.Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone pangopènan tekanan.Kelengkapan...
  • Polymer UHMWPE Rod Ram Extrusion Machine Dia 80mm-150mm

    Polymer UHMWPE Rod Ram Extrusion Machine Diameter 80mm-150mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat dandan terus-terusan, peralatan kasebut luwih cerdas, luwih stabil lan luwih efisien.Peralatan kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.Peralatan kasebut mlaku kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi swara sing luwih murah.Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone pangopènan tekanan.Kelengkapan...
  • Polymer UHMWPE Rod Bar Ram Extrusion Machine Dia 25mm-80mm

    Polimer UHMWPE Rod Bar Ram Extrusion Machine Diameter 25mm-80mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat dandan terus-terusan, peralatan kasebut luwih cerdas, luwih stabil lan luwih efisien.Peralatan kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.Peralatan kasebut mlaku kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi swara sing luwih murah.Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone pangopènan tekanan.Kelengkapan...