SUKO-1

Mesin Rod Extruder

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer UHMWPE Rod Bar Ram Extrusion Machine Dia 25mm-80mm

    Mesin Ekstrusi Rod Bar Ram Polimer UHMWPE Dia 25mm-80mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • Polymer Vertical Type Rod Ram Extruder Machine PFB20 Dia 4mm-20mm

    Mesin Ekstrim Rod Ram Vertikal Rod Ram Extruder PFB20 Dia 4mm-20mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • Extruder Automatic Machine polymer PTFE Rod Ram  PFB150 Dia 80mm-150mm

    Polimer Mesin Extruder PTFE Rod Ram PFB150 Dia 80mm-150mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • Extruder Machine Polymer PTFE Rod Ram PFB80 Dia 25mm-80mm

    Mesin Extruder Polymer PTFE Rod Ram PFB80 Dia 25mm-80mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • vertical type Polymer PTFE Rod  Round Bar Single Screw Extruder Machine PFMY600 Dia 20mm-500mm

    jinis vertikal Polymer PTFE Rod Round Bar Single Screw Extruder Machine PFMY600 Dia 20mm-500mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • Polymer UHMWPE Rod Ram Extrusion Machine Dia 80mm-150mm

    Mesin Ekstrusi Rod Ram UHMWPE Rod Ram Dia 80mm-150mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...