SUKO-1

Mesin

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Automatic Powder Molding Machine (SUKO-20T-05)

    Mesin Moulding Powder Otomatis (SUKO-20T-05)

    1. Karakteristik Mesin Moulding Mesin Mould PTFE dipérang dadi mesin cetak manual, semi-otomatis lan otomatis. Liwat teknologi teknologi cetakan terus-terusan, alat kasebut luwih cerdas, luwih stabil, lan luwih efisien. Jinis otomatis cerdas dikontrol dening sistem PLC, kanggo nyetel tekanan, kisaran, kacepetan, jumlah, lan wektu nginep, lan operasine gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, ...
  • Automatic Powder Molding Machine (SUKO-3T-01)

    Mesin Moulding Powder Otomatis (SUKO-3T-01)

    1. Karakteristik Mesin Moulding Mesin Mould PTFE dipérang dadi mesin cetak manual, semi-otomatis lan otomatis. Liwat teknologi teknologi cetakan terus-terusan, alat kasebut luwih cerdas, luwih stabil, lan luwih efisien. Jinis otomatis cerdas dikontrol dening sistem PLC, kanggo nyetel tekanan, kisaran, kacepetan, jumlah, lan wektu nginep, lan operasine gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, ...
  • Automatic Powder Molding Machine (SUKO-60T-05)

    Mesin Moulding Powder Otomatis (SUKO-60T-05)

    1. Karakteristik Mesin Moulding Mesin Mould PTFE dipérang dadi mesin cetak manual, semi-otomatis lan otomatis. Liwat teknologi teknologi cetakan terus-terusan, alat kasebut luwih cerdas, luwih stabil, lan luwih efisien. Jinis otomatis cerdas dikontrol dening sistem PLC, kanggo nyetel tekanan, kisaran, kacepetan, jumlah, lan wektu nginep, lan operasine gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, ...
  • Polymer Vertical Type Tube Ram Extruder Machine PFG600 for Polymer PTFE Tube Dia 300mm-600mm

    Polymer Vertical Type Tube Ram Extruder Machine PFG600 kanggo Polymer PTFE Tube Dia 300mm-600mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG600 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • PTFE Plastic Corrugated Pipe Machine

    Mesin Pipa Bergelombang Plastik PTFE

    Fitur Mesin Pipa Bergelombang: 380V, 1.5KW, Kontrol Frekuensi, Kanggo produksi diameter njaba OD saka 10mm nganti 50mm, selang berbelit-belit 1-2mm PTFE Wallthickness. Mesin selang PTFE nganggo selang nganggo pemanas impor, suhu pemanas bisa sabenere + -1 derajat, bisa digunakake siji mesin kanggo rong mesin, Yen selang jam 16/18 PTFE bisa nambah 15-35 meter.
  • Full-Automatic PTFE tape winding machine

    Mesin nduwurke tumpukan tape PTFE Otomatis

    Mesin nduwurke tumpukan tape PTFE Otomatis