SUKO-1

PTFE Diantrekake

Halo, ayo konsultasi produk!
  • PTFE Lined Fittings / Pipe

    PTFE Jajaran / Pipa Baris

    Pipa lan fittings sing dilapisi PTFE tahan korosi, vakum lengkap lan tekanan dhuwur sajrone nangani cairan korosif. Pipa lan fittings diantrekake biasane digunakake kanggo nangani cairan korosif ing suhu dhuwur. Pipa lan fittings diantrekake karo PTFE nggunakake proses sing paling adaptasi miturut bentuk lan ukuran produk. .
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Red

    Tabung / Pipa / Selang Polymer PTFE, Abang

    Polymer PTFE Lined Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora nate meleleh) ngalangi supaya ora diproses kanthi konvensional ing extruder utawa cetakan injeksi. Pipa PTFE mula garing dicithak utawa diekstrusi ing ekstrusi hidrolik kanthi (ekstrusi ekstrusi) utawa tanpa pelumas (ekstrusi ram). Ekstrusi tempel PTFE ngasilake tabung fleksibel. Nanging, kedadeyan ing proses batch lan dawa terus dawa diwatesi karo ukuran batch, beda karo FEP fluoropolier sing bisa diproses nyawiji ...
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Green

    Tabung / Pipa / Selang Polymer PTFE, Ijo

    Polymer PTFE Lined Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora nate meleleh) ngalangi supaya ora diproses kanthi konvensional ing extruder utawa cetakan injeksi. Pipa PTFE mula garing dicithak utawa diekstrusi ing ekstrusi hidrolik kanthi (ekstrusi ekstrusi) utawa tanpa pelumas (ekstrusi ram). Ekstrusi tempel PTFE ngasilake tabung fleksibel. Nanging, kedadeyan ing proses batch lan dawa terus dawa diwatesi karo ukuran batch, beda karo FEP fluoropolier sing bisa diproses nyawiji ...
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Blue

    Tabung / Pipa / Selang Polymer PTFE, Biru

    Polymer PTFE Lined Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora nate meleleh) ngalangi supaya ora diproses kanthi konvensional ing extruder utawa cetakan injeksi. Pipa PTFE mula garing dicithak utawa diekstrusi ing ekstrusi hidrolik kanthi (ekstrusi ekstrusi) utawa tanpa pelumas (ekstrusi ram). Ekstrusi tempel PTFE ngasilake tabung fleksibel. Nanging, kedadeyan ing proses batch lan dawa terus dawa diwatesi karo ukuran batch, beda karo FEP fluoropolier sing bisa diproses nyawiji ...
  • 1/2 Inch PTFE Convoluted Tubing/Hose Black

    1/2 Inci PTFE Konvolusi Tubing / Selang Ireng

    Tabung PTFE iki nyedhiyakake kinerja sing unggul nalika ngatasi kabel ing lingkungan sing angel. Panas, abrasi, kelembapan, lan bahan kimia ora ana tandhingane. Pilih ing antarane standar kanggo roto lurus lan luwih fleksibel kanggo nuntun sing luwih kompleks. Pipa iki katon apik banget ing sangisore kendharaan kinerja dhuwur, nanging kabel sampeyan bakal seneng ing endi wae. Kekuwatan Dielektrik Nilai Properti 14V per mil Suhu Operasi -454 ° nganti 500 ° F [-270 ° nganti 260 ° C] Watesan Oxyg ...
  • Solid Core PTFE Wire

    Kawat PTFE Inti Padat

    PTFE Polymer Wire kanggo panggunaan suhu dhuwur kanthi fleksibilitas sing apik. Kanggo digunakake ing resistensi abrasi. Aplikasi: penerbangan, komersial, balap.