SUKO-1

Pambuka Suko Ptfe (Uhmwpe) Ram Tube Extruder

PTFE (polytetrafluoroethy) umume dikenal kanthi jeneng PTFE, Teflon lan Plastik King. Extruder Teflon minangka mesin sing khusus ngekstraksi ptubeuct PTFE (UHMWPE). Liwat serangkaian proses kayata ekstrusi, pemanasan, lan pendinginan, bahan baku bubuk PTFE sing wis sinter diproses dening extruder tabung ram dadi ptubuk tabung PTFE ptubeuce sing cocog karo macem-macem spesifikasi. Kena pengaruh faktor sing gegandhengan kayata panggunaan, spesifikasi, bahan, sarat pangguna, lsp. Suko bisa ngrancang lan ptubeuce Mesin tabung PTFE saka spesifikasi sing beda. Polytetrafluoroethylene (polietilena bobot molekul sing dhuwur banget) ptubeuct ptubeuced by extruder tabung ram akeh digunakake ing kimia, medis, aerospace, proses mekanik, pertukaran panas lan lapangan liyane.

Suko kanthi pengalaman riset lan pangembangan pirang-pirang taun ing bidang peralatan PTFE, khusus kanggo riset, pengembangan, ptubeuction lan penjualan peralatan PTFE. Peralatan kita wis nyedhiyakake meh patang puluh negara lan wilayah ing pasar internasional. Pelanggan kita saka industri medis, industri aeroangkasa, industri militer, industri kimia, industri otomotif lan macem-macem industri peralatan pipa mekanik, lan Suko wis dikenal dening industri fluoroplastik internasional.

Nilai perusahaan: Inovasi, Teknologi, Efisiensi lan Intelijen.

Misi perusahaan: Nggawe peralatan PTFE merek pertama ing donya. Suko pantes dipercaya.

Introduction-of-PTFE-Tube-Extruder-01

1. CIRI PTFE (UHMWPE) RAM TUBE EXTRUDER

  1. Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien.
  2. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.
  3. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.
  4. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan.
  5. Peralatan lan cetakan digawe kanthi teknologi khusus, tahan korosi, awet lan umure dawa.
  6. Desain peralatan sederhana lan ora bisa digunakake.
  7. Ptubeuct sing diekstrusi duwe kinerja sing unggul ing babagan kerapatan lan kekuatan tarik.
  8. Dilengkapi karo sistem panganan otomatis, ngisi ember 50-80 kg, sistem panganan otomatis bisa njamin 4-8 jam operasi lan ngirit biaya tenaga kerja nganti akeh.
  9. Extruder tabung ram PTFE bisa terus-terusan nyurung tabung lan tabung bisa dipotong miturut sarat.
  10. Nyedhiyakake sistem cetakan lengkap, sing kalebu kabeh aksesoris, sistem pemanas lan sinter sing cocog, sistem pendingin, kontrol suhu, lsp.

2. SYARAT LINGKUNGAN OPERASI PERALATAN

  1. Lemah situs kudu level, lan mbukak situs ora kurang saka sarat desain.
  2. Platform operasi butuh papan sing resik kanggo nyuda lebu bledug. Luwih becik duwe saluran ventilasi ing bengkel kanggo nggampangake ventilasi.
  3. Standar listrik industri 380V 50Hz 3P, voltase bisa disesuaikan miturut kabutuhane pangguna.
  4. Pabrik kasebut dilengkapi lemari distribusi tenaga, udara kompresi lan peralatan pendukung liyane.
  5. Piranti kasebut kudu dilengkapi sistem pendinginan. Loro ember / tank banyu bisa digunakake kanthi pompa pendingin kanggo ngasilake sumber daya banyu.
  6. Suhu kamar kanggo tanduran kudu dikontrol kurang saka 28 ° C.
  7. Peralatan ekstrusi vertikal extrudes saka ndhuwur nganti ngisor. Peralatan kasebut dipasang ing platform utawa lantai kanthi dhuwur udakara udakara 2,8 meter. Jarak efektif ing arah longitudinal piranti kudu dipikirake, lan dhuwur sing cukup kudu dijamin ing sangisore bolongan bunder tetep piranti kanggo nyukupi sarat dawa saka sing diekstrusi Tabung PTFE.

3. PARAMETER PERALATAN

PTFE-Tube-Extruder-Parameters

4. INSTALASI PERALATAN LAN DIAGRAM INSTALASI MOLD

Model Mesin PFG150 PFG300 PFG500
Proses Extruder Ram Vertikal M / c
Daya KW (Motor Listrik) 15kw 22kw 72kw
Ukuran Range OD 20-150mm 150-300mm 300-500mm
THK Toleransi 0,1-0,2mm 0,1-0,2mm 0,1-0,2mm
Toleransi OD 0,1-0,5mm 0,5-2mm 3mm
Dawane Tube sing Diekstrusi Terusake extrude kanthi dawa tanpa wates
Output Saben Jam KG 8+ 10+ 13+
Tegangan / PH / Hz 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P
Cetakan Ukuran cetakan disesuaikan miturut spesifikasi pelanggan. Set cetakan lengkap kalebu awak cetakan, endhas ekstrusi, flange sambungan, set lengkap cincin pemanas suhu tinggi, sensor lengkap, sistem jaket banyu sing adhem, lan garis sambungan suhu tinggi, cetakan lan dhukungan produk. Rampung ing permukaan khusus dianggep alus, awet, lan tahan korosi. Kekandelan saka katun isolasi luwih saka 5mm, lan kekandelan dadi luwih saka 10mm.

5. INSTALASI PERALATAN LAN DIAGRAM INSTALASI MOLD

PTFE-Tube-Extruder-Installation

6. PROSES OPERASI PERALATAN

  1. Priksa manawa voltase listrik lan listrik cocog, lan sambungan garis salaras karo diagram kabel.
  2. Priksa posisi minyak hidrolik lan priksa manawa garis hidrolik disambungake kanthi bener. Konfirmasi sambungan banyu adhem lan sambungan udara sing dikompres
  3. Priksa manawa cetakan wis diinstal kanthi bener. Mbukak lan debug kanthi manual kanggo konfirmasi.
  4. Uripake daya lan atur paramèter kayata tekanan, suhu saben zona suhu, wektu nyekeli, lan setelan panganan kanthi otomatis liwat sistem PLC.
  5. Tambahake bubuk sing wis disensor sing wis disiyapake menyang hopper utawa tong (kanthi manual utawa kanthi otomatis).
  6. Miwiti mesin kasebut.
  7. Potong tabung PTFE sing diekstrusi nganti dawa sing dibutuhake.
  8. Pateni mesin lan resiki cetakan sawise digunakake.

7. PERALATAN LAN KAPETUAN METEK

  1. Priksa rutinitas tinggi, kebersihan lan suhu minyak hidrolik kanthi rutin.
  2. Disaranake ngganti minyak hidrolik saben nem wulan.
  3. Ganti segel sing wis entek pas wektune.
  4. Cetakan kasebut kudu diresiki lan dijaga kanthi tepat, lan permukaan kudu ditutupi lapisan minyak pelindung sing tipis.
  5. Tangani sensor suhu kumparan pemanas kanthi ati-ati, lan simpen kanthi bener.

8. AKSESORI LAN GAMBAR PARTS DESA

  1. Peralatan kasebut kasusun saka mesin utama, stasiun hidrolik, kabinet kontrol, feeder otomatis, wadhah, rongga panas, cetakan lan aksesoris liyane. Aksesoris sing dibutuhake dikirim menyang pelanggan kanthi peralatan kasebut.
  2. Dhaptar aksesoris sing dibutuhake kanggo peralatan kasebut dikirim menyang pangguna kanthi peralatan kasebut.
  3. Nalika pangguna tuku peralatan perusahaan, kajaba aksesoris sing dibutuhake, kita bakal nyedhiyakake suku cadang sing dibutuhake kanggo pangguna kanggo ngganti lan ndandani peralatan kasebut. Suku cadang minangka bagean standar lan bisa dituku ing pasar lokal.

9. BIMBINGAN PROSES

  1. Amarga teknologi khusus peralatan kasebut, para pelanggan bisa pindhah menyang pabrik kanggo sinau babagan instalasi, pengoperasian, operasi, pangowahan cetakan, pangopènan, pandhuan proses peralatan kanthi gratis sadurunge dikirim.
  2. Yen sampeyan ora bisa teka ing perusahaan kanggo sinau amarga ora kepenak kayata jarak, personel, wektu, kita bisa ngatur para insinyur teka kanggo nuntun instalasi, komisioning, operasi, penggantian cetakan, perawatan, lan pandhuan proses peralatan ing ngisor iki. kesepakatan saka pihak liyane.
  3. Kita uga bisa nindakake pandhuan adoh. Pangguna bisa milih cara liyane kayata telpon, video, email, lsp. Kanggo sinau babagan instalasi peralatan, komisioning, operasi, pangowahan jamur, pangopènan, pandhuan proses, lsp. Saka peralatan kasebut.

10. Sawise LAYANAN SALES

  1. Saka tanggal nampa mesin, periode garansi kabeh aksesoris mesin yaiku setaun. Kita nyedhiyakake layanan pandhuan pangopènan gratis sajrone masa garansi.
  2. Yen ana masalah aksesoris ing sanjabane periode garansi, hubungi kita tepat wektu kanggo nerangake masalah kasebut, lan kita bakal menehi résolusi tindak lanjut sajrone 24 jam.
  3. Yen duwe distributor lokal, kita bisa ngubungi distributor lokal kanggo kerja sama.
  4. Kabeh pitakon babagan peralatan bisa dikonsultasikan liwat surat, video, telpon, lsp.
  5. Telpon Layanan : + 86-0519-83999079

11. PAKAIAN EFIPI OTOMATIS LINE TUBE PTFE

Panganan otomatis vakum, kalebu sistem niup mbalikke udara sing dikompresi, wiwiti sistem mangan, selang cuci, senapan sedhot, generator vakum, kontrol PCB, output 30-300 kg / jam, diameter 150mm lan dhuwure 600mm, atur wektu panganan kanthi otomatis lan wektu ngeculake, bubuk aliran bisa dikontrol, kabeh ptubeuction stainless steel, kontrol cerdas.

Tong tong campuran 600mm dhiameter lan dhuwure 700mm, kanthi motor pengurangan 2.2kw, kacepetan aduk 15-25 puteran / menit, piring ngisor kandel 8-10mm, lan kapasitas panganan 75-90kg.

DAFTAR KONFIGURASI SKVQC-10:

Jeneng Ora Merek / Produsen
Generator vakum 1 pcs Cina
Filter stainless steel 316L 4 pcs Cina
Hopper vakum (304 stainless steel) 1set Suko
Sistem niup mbalikke udara sing dikompres Katup backflush 1set Selandia Baru

 

Komponen pneumatik AirTAC
Sistem pembuangan udara 1set Cina
Sistem kontrol Papan Pc 1set Suko
Ngalih pasokan listrik 1 pcs Cina
Katup solenoid 1 pcs AirTAC
Selang nyedhot (Φ25) selang baja tingkat panganan panganan 3M Jerman
Nozel nyedhot stainless steel (Φ25) 1 pcs L 350mm
Laras stainless steel 1 pcs OD600mm; H700mm
Motor Gir 1 pcs 1,5KW 15-20r / m

PARAMETER TEKNIKAL:

Model Konsumsi udara sing dikompres Tekanan udara
SKVQC-10 180L / menit 0.4-0.6MPa

12. PERALATAN OPSI sing gegandhengan

Model Mesin Dhuwur lantai ngisor Dhuwur mesin Swara papan Mesin Diameter Lubang
PFG150 3000-6000mm 2460mm 1000mm 300mm
PFG300 3000-6000mm 2879mm 1000mm 450mm
PFG500 3000-6000mm 3100mm 1000mm 650mm

PTFE-Tube-Extruder-Related-Equipments

Jeneng Katrangan Singkat
Tungku bubuk pra-sinter PTFE Sinter daya PTFE
Crusher blok PTFE Gesuk bongkahan kasebut dadi daya
Mesin bubuk ayak listrik Kanggo ngeculake bubuk sadurunge dicampur
Baris ptubeuction ngremuk materi sing didaur ulang Dicer, mesin cuci, crusher
Campuran Bubuk / Campuran Powder & Auxiliary Kanggo nyampur bubuk karo pelumas cair
Mesin nglereni bar hidrolik Cut tabung ukuran gedhe kaya sing dibutuhake