SUKO-1

Pambuka Suko Ptfe (Uhmwpe) Ram Rod Extruder

PTFE (polytetrafluoroethy) umume dikenal minangka PTFE, Teflon lan Plastik King. Extruder Teflon minangka mesin sing spesialisasine ekstrusi produk PTFE (UHMWPE). Liwat serangkaian proses kayata ekstrusi, pemanas, lan pendinginan, bahan baku bubuk PTFE sing wis sinter diproses dening extruder rod ram kanggo ngasilake Rod PTFE produk sing cocog karo macem-macem spesifikasi. Kena pengaruh faktor sing gegandhengan kayata panggunaan, spesifikasi, bahan, persyaratan pangguna, lsp. Suko bisa ngrancang lan ngasilake mesin rod PTFE kanthi spesifikasi sing beda. Produk polytetrafluoroethylene (polietilena bobot molekul sing dhuwur banget) sing diprodhuksi dening extruder rod ram akeh digunakake ing kimia, medis, aerospace, proses mekanik, pertukaran panas lan lapangan liyane.

 

Suko kanthi pengalaman riset lan pengembangan pirang-pirang taun ing bidang peralatan PTFE, khusus kanggo riset, pengembangan, produksi lan penjualan alat-alat PTFE. Peralatan kita wis nyedhiyakake meh patang puluh negara lan wilayah ing pasar internasional. Pelanggan kita saka industri medis, industri aeroangkasa, industri militer, industri kimia, industri otomotif lan macem-macem industri peralatan pipa mekanik, lan Suko wis dikenal dening industri fluoroplastik internasional.

Nilai perusahaan: Inovasi, Teknologi, Efisiensi lan Intelijen.

Misi perusahaan: Nggawe peralatan PTFE merek pertama ing donya. Suko pantes dipercaya.

Introduction-of-SuKo-PTFE-Rod-Extruder

1. CIRI-CIRI PTFE W UHMWPE) RAM EXTRUDER RAM

  1. Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien.
  2. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang.
  3. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan.
  4. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan.
  5. Peralatan lan cetakan digawe kanthi teknologi khusus, tahan korosi, awet lan umure dawa.
  6. Desain peralatan sederhana lan ora bisa digunakake.
  7. Produk sing diekstrusi duwe kinerja sing unggul ing babagan kapadhetan lan kekuatan tarik.
  8. Dilengkapi karo sistem panganan otomatis, ngisi ember 50-80 kg, sistem panganan otomatis bisa njamin 4-8 jam operasi lan ngirit biaya tenaga kerja nganti akeh.
  9. Extruder rod PTFE bisa terus meksa rod lan rod bisa dipotong miturut syarat.
  10. Nyedhiyakake sistem cetakan lengkap, sing kalebu aksesoris lengkap, sistem pemanas lan sinter, sistem pendingin, kontrol suhu, krenjang, lsp.

2. SYARAT LINGKUNGAN OPERASI PERALATAN

  1. Lemah situs kudu level, lan mbukak situs ora kurang saka sarat desain.
  2. Platform operasi butuh papan sing resik kanggo nyuda lebu bledug. Luwih becik duwe saluran ventilasi ing bengkel kanggo nggampangake ventilasi.
  3. Standar listrik industri 380V 50Hz 3P, voltase bisa disesuaikan miturut kabutuhane pangguna.
  4. Pabrik kasebut dilengkapi lemari distribusi tenaga, udara kompresi lan peralatan pendukung liyane.
  5. Piranti kasebut kudu dilengkapi sistem pendinginan. Loro ember / tank banyu bisa digunakake kanthi pompa pendingin kanggo ngasilake sumber daya banyu.
  6. Suhu kamar ing tanduran kudu ora luwih saka 28 ° C.
  7. Ing mesin ekstrusi rod PTFE vertikal extrudes saka ndhuwur nganti ngisor. Peralatan kasebut dipasang ing platform utawa lantai kanthi dhuwur udakara udakara 2,8 meter. Jarak efektif ing arah longitudinal piranti kudu dipikirake, lan dhuwur sing cukup kudu dijamin ing sangisore bolongan bunder tetep piranti kasebut kanggo nyukupi persyaratane dawa batang PTFE sing diekstrusi.
  8. Mesin ekstrusi rod PTFE horisontal kudu nimbang jarak efektif ing arah horisontal saka peralatan, lan perlu kanggo mesthekake dawa batang PTFE. Peralatan kasebut kalebu cetakan dawane 4-7 meter (ora kalebu dawa batang rampung sing diekstrusi), jembaré 1,2 meter, dhuwure 1,8 meter.

3. PARAMETER PERALATAN

Model Mesin PFLB20 PFB80 PFB150
Proses Ekstrusi Vertikal Ekstrusi Horisontal
Daya KW (Motor Listrik) 14 24 33
Rod Range Dia (mm) 4-20 25-80 80-150 (200)
Dawane Rod Ekstrusi Terusake extrude kanthi dawa tanpa wates
Kontroler PLC + Layar Sentuh PLC + Layar Sentuh PLC + Layar Sentuh
Output (Kg / h) 7+ 8+ 10+
Tegangan / PH / Hz 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P
Konsumsi Listrik (KW / h) 2+ 2,5+ 3+
Zona suhu 3-5 4-8 8-12
Bobot Mesin (Kg) 930 960 1220
Dhuwur Mesin (mm) 2150 1800 1900
Area Lantai Mesin (m2) 3.5 7 10
Cetakan Ukuran cetakan disesuaikan miturut spesifikasi pelanggan. Set cetakan lengkap kalebu awak cetakan, endhas ekstrusi, flange sambungan, set lengkap cincin pemanas suhu tinggi, sensor lengkap, sistem jaket banyu sing adhem, lan garis sambungan suhu tinggi, cetakan lan dhukungan produk. Rampung ing permukaan khusus dianggep alus, awet, lan tahan korosi. Kekandelan saka katun isolasi luwih saka 5mm, lan kekandelan dadi luwih saka 10mm.

4. INSTALASI PERALATAN LAN DIAGRAM INSTALASI MOLD

Introduction-of-SuKo-PTFE-Rod-Extruder-Installation-01 Introduction-of-SuKo-PTFE-Rod-Extruder-Installation-02

5. PROSES OPERASI PERALATAN

  1. Priksa manawa voltase listrik lan listrik cocog, lan sambungan garis salaras karo diagram kabel.
  2. Priksa posisi minyak hidrolik lan priksa manawa garis hidrolik disambungake kanthi bener. Konfirmasi sambungan banyu adhem lan sambungan udara sing dikompres
  3. Priksa manawa cetakan wis diinstal kanthi bener. Mbukak lan debug kanthi manual kanggo konfirmasi.
  4. Uripake daya lan atur paramèter kayata tekanan, suhu saben zona suhu, wektu nyekeli, lan setelan panganan kanthi otomatis liwat sistem PLC.
  5. Tambahake bubuk sing wis disensor sing wis disiyapake menyang hopper utawa tong (kanthi manual utawa kanthi otomatis).
  6. Miwiti mesin kasebut.
  7. Potong batang PTFE sing diekstrusi nganti dawa sing dibutuhake.
  8. Pateni mesin lan resiki cetakan sawise digunakake.

6. PERALATAN LAN KAPETUAN METEK

  1. Priksa rutinitas tinggi, kebersihan lan suhu minyak hidrolik kanthi rutin.
  2. Disaranake ngganti minyak hidrolik saben nem wulan.
  3. Ganti segel sing wis entek pas wektune.
  4. Cetakan kasebut kudu diresiki lan dijaga kanthi tepat, lan permukaan kudu ditutupi lapisan minyak pelindung sing tipis.
  5. Tangani sensor suhu kumparan pemanas kanthi ati-ati, lan simpen kanthi bener.

7. AKSESORI LAN GAMBAR PARTS DESA

  1. Peralatan kasebut kasusun saka mesin utama, stasiun hidrolik, kabinet kontrol, feeder otomatis, wadhah, rongga panas, cetakan lan aksesoris liyane. Aksesoris sing dibutuhake dikirim menyang pelanggan kanthi peralatan kasebut.
  2. Dhaptar aksesoris sing dibutuhake kanggo peralatan kasebut dikirim menyang pangguna kanthi peralatan kasebut.
  3. Nalika pangguna tuku peralatan perusahaan, kajaba aksesoris sing dibutuhake, kita bakal nyedhiyakake suku cadang sing dibutuhake kanggo pangguna kanggo ngganti lan ndandani peralatan kasebut. Suku cadang minangka bagean standar lan bisa dituku ing pasar lokal.

8. PANDUAN PROSES

  1. Amarga teknologi khusus peralatan kasebut, para pelanggan bisa pindhah menyang pabrik kanggo sinau babagan instalasi, pengoperasian, operasi, pangowahan cetakan, pangopènan, pandhuan proses peralatan kanthi gratis sadurunge dikirim.
  2. Yen sampeyan ora bisa teka ing perusahaan kanggo sinau amarga ora kepenak kayata jarak, personel, wektu, kita bisa ngatur para insinyur teka kanggo nuntun instalasi, komisioning, operasi, penggantian cetakan, perawatan, lan pandhuan proses peralatan ing ngisor iki. kesepakatan saka pihak liyane.
  3. Kita uga bisa nindakake pandhuan adoh. Pangguna bisa milih cara liyane kayata telpon, video, email, lsp. Kanggo sinau babagan instalasi peralatan, komisioning, operasi, pangowahan jamur, pangopènan, pandhuan proses, lsp. Saka peralatan kasebut.

9. Sawise SALV SERVICE

  1. Saka tanggal nampa mesin, periode garansi kabeh aksesoris mesin yaiku setaun. Kita nyedhiyakake layanan pandhuan pangopènan gratis sajrone masa garansi.
  2. Yen ana masalah aksesoris ing sanjabane periode garansi, hubungi kita tepat wektu kanggo nerangake masalah kasebut, lan kita bakal menehi résolusi tindak lanjut sajrone 24 jam.
  3. Yen duwe distributor lokal, kita bisa ngubungi distributor lokal kanggo kerja sama.
  4. Kabeh pitakon babagan peralatan bisa dikonsultasikan liwat surat, video, telpon, lsp.

10. PAKET PAKAIAN OTOMATIS ROD PTFE ROD

Panganan otomatis vakum, kalebu sistem niup mbalikke udara sing dikompresi, wiwiti sistem mangan, selang cuci, senapan sedhot, generator vakum, kontrol PCB, output 30-300 kg / jam, diameter 150mm lan dhuwure 600mm, atur wektu panganan kanthi otomatis lan wektu ngeculake, bubuk aliran bisa dikontrol, kabeh produksi stainless steel, kontrol cerdas.

Tong tong campuran 600mm dhiameter lan dhuwure 700mm, kanthi motor pengurangan 2.2kw, kacepetan aduk 15-25 puteran / menit, piring ngisor kandel 8-10mm, lan kapasitas panganan 75-90kg.

DAFTAR KONFIGURASI SKVQC-10:

Jeneng Ora Merek / Produsen
Generator vakum 1 pcs Cina
Filter stainless steel 316L 4 pcs Cina
Hopper vakum (304 stainless steel) 1set Suko
Sistem niup mbalikke udara sing dikompres Katup backflush 1set Selandia Baru 
Komponen pneumatik AirTAC
Sistem pembuangan udara 1set Cina
Sistem kontrol Papan Pc 1set Suko
Ngalih pasokan listrik 1 pcs Cina
Katup solenoid 1 pcs AirTAC
Selang nyedhot (Φ25) selang baja tingkat panganan panganan 3M Jerman
Nozel nyedhot stainless steel (Φ25) 1 pcs L 350mm
Laras stainless steel 1 pcs OD600mm; H700mm
Motor Gir 1 pcs 1,5KW 15-20r / m

PARAMETER TEKNIKAL:

Model Konsumsi udara sing dikompres Tekanan udara
SKVQC-10 180L / menit 0.4-0.6MPa

11. PERALATAN OPSI sing gegandhengan

PTFE-Rod-Extruder-Related-Equipments

Jeneng Katrangan Singkat
Tungku bubuk pra-sinter PTFE Sinter daya PTFE
Crusher blok PTFE Gesuk bongkahan kasebut dadi daya
Mesin bubuk ayak listrik Kanggo ngeculake bubuk sadurunge dicampur
Lini produksi ngremuk materi sing didaur ulang Dicer, mesin cuci, crusher
Campuran Powder / Campuran Powder & Auxiliary Kanggo nyampur bubuk karo pelumas cair
Mesin nglereni bar hidrolik Cut rod ukuran gedhe kaya sing dibutuhake