SUKO-1

Ram Ekstrusi

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer Vertical Type Tube Ram Extruder Machine PFG600 for Polymer PTFE Tube Dia 300mm-600mm

    Polymer Vertical Type Tube Ram Extruder Machine PFG600 kanggo Polymer PTFE Tube Dia 300mm-600mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG600 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder PFG300 Dia 150mm-300mm

    PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder PFG300 Dia 150mm-300mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG300 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • Polymer PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder Machine PFG150 Dia 20mm-150mm

    Mesin Polimer PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder PFG150 Dia 20mm-150mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG150 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • Polymer UHMWPE Rod Bar Ram Extrusion Machine Dia 25mm-80mm

    Mesin Ekstrusi Rod Bar Ram Polimer UHMWPE Dia 25mm-80mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • Polymer Vertical Type Rod Ram Extruder Machine PFB20 Dia 4mm-20mm

    Mesin Ekstrim Rod Ram Vertikal Rod Ram Extruder PFB20 Dia 4mm-20mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...
  • Extruder Automatic Machine polymer PTFE Rod Ram  PFB150 Dia 80mm-150mm

    Polimer Mesin Extruder PTFE Rod Ram PFB150 Dia 80mm-150mm

    1. Karakteristik PTFE (UHMWPE) Ram Rod Extruder PFB20 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan ...