SUKO-1

Extruder Pasta Tube

Halo, ayo konsultasi produk!
  • PTFE Plastic Paste Extruder Machine

    Mesin Extruder Paste Plastik PTFE

    Fitur Mesin Pasta PTFE Plastik: ü Nganggo kacepetan sing bisa disetel kanggo nampung nada, ora prelu ngganti gir nalika operasi; ü Efisiensi produktif sing dhuwur; tingkat produksi telu luwih dhuwur tinimbang mesin biasa saben jam, maksimal produksi nganti 98m / jam; ü Swara, transmisi lan narik sistem sing kurang nggunakake swara sing nyerep, nyuda peralatan goyang lan masang; ü Pangopènan gampang, transmisi fleksibel, struktur gampang dipasang lan dicopot. ü Luwih ramah lingkungan: ora ana PTF ...