SUKO-1

Instruksi Extruder Tempel Suko Ptfe

PTFE umume dikenal minangka teflon, raja plastik. Extruder tempel PTFE, yaiku mesin sing digawe khusus saka tabung ptfe. Tabung iki umume diarani kapiler, lengen klambi utawa selang. Garis peralatan wiwit wiwitan bahan baku nganti bubuk ayak, campuran, penuaan, bilet, ekstrusi, gulungan, pendinginan, gunakake proses lengkap iki, ngasilake macem-macem selang produk kanggo nyukupi sarat. Subyek sing digunakake, spesifikasi, bahan, persyaratan pangguna lan faktor liyane sing gegandhengan, saiki, bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem spesifikasi mesin ekstrusi ekstrak PTFE. Selang teflon sing diproduksi bisa digunakake ing industri militer, industri kimia, perawatan medis, aeroangkasa, peralatan mekanik, pertukaran panas lan lapangan liyane.

Miturut syarat pelanggan kanggo desain sing beda, ana sing cerdas kanthi otomatis lan sederhana. Jinis sederhana dirancang miturut kabutuhane sawetara perusahaan, umume digunakake kanggo tes, kontrol operasi penyesuaian manual, biaya peralatan murah, cocog kanggo produksi batch cilik. Kontrol otomatis cerdas kanthi PLC, setelan layar tutul, nyetel kacepetan ekstrusi otomatis, kontrol suhu, kontrol kualitas tabung ekstrusi.

SUKO PTFE MACHINE TECH CO., LTD khusus kanggo pangembangan, produksi lan penjualan peralatan fluoroplastik, kanthi pengalaman bertahun-tahun ing bidang peralatan tetrafluoride, peralatan kita wis nyedhiyakake pasar internasional ing meh 40 negara lan wilayah. Pelanggan kita melu industri medis, industri aeroangkasa, industri militer, industri kimia, industri mobil lan macem-macem industri mekanik, pipa lan suku cadang. Wis diakoni sacara luas dening industri fluoroplastik internasional.

Nilai Perusahaan: Inovasi, teknologi, efisiensi lan intelijen.

Misi: nggawe peralatan tetrafluoride merek pertama ing donya.

1. FITUR PTFE PASTE EXTRUDER

  1. Ekstrusi tempel macem-macem spesifikasi tabung tetrafluoride material sing kasebar;
  2. Instalasi vertikal ngusir, bisa ngeterake 2-15 meter per menit;
  3. Dawa ekstrusi bisa disesuaikan miturut syarat;
  4. Kontrol peralatan sing cerdas, operasi sing stabil;
  5. Pangopènan gampang, transmisi fleksibel, struktur gampang dipasang;
  6. SUKO nyedhiyakake peralatan lengkap, peralatan tambahan sing dibutuhake lan solusi teknis;
  7. SUKO nyedhiyakake pandhuan teknis proses operasi;
  8. Tabung materi multi-lapisan bisa diekstrusi;

2. SYARAT LINGKUNGAN OPERASI PERALATAN

  1. Telung jubin dibutuhake kanggo nginstal peralatan, makaryakke ing lantai telu, njaga ruang operasi supaya resik, aja nganti lebu. Ruangan persiapan bahan proses pra-proses, digunakake kanggo nyampur bahan baku lan aditif, kanggo ngobati bahan baku. oven sinter, mixer lan ayak listrik. Stasiun hidrolik dipasang ing lantai loro minangka platform pangopènan. Ekstrusi pipa lantai pertama, produk sing wis rampung.
  2. Kanggo tabung gedhe kanthi diameter njaba luwih saka 50mm, kudu diperes saka ndhuwur, level operasi iki udakara 8-10 meter miturut sarat pelanggan;
  3. Kanggo tabung kanthi diameter njaba kurang saka 40mm, dhuwure udakara 13-15 meter;
  4. Kita bisa ngatur peralatan miturut ukuran lantai nyata saka pelanggan.
  5. Miturut ciri produk, kanggo njamin karakteristik fisik tabung tetrafluoride sing diekstrusi, saiki dadi ekstrusi vertikal internasional, ora ana ekstrusi horisontal.
  6. Ing kahanan normal, bantalan mbukak kothak kudu saka 500 kg nganti udakara siji ton, lan bobot total peralatan udakara rong ton.
  7. Mesin pembuat kosong nutupi wiyar udakara 1 meter persegi, lan alat ekstrusi nutupi wiyar udakara 1,5 meter persegi.
  8. Standar listrik industri: 380V, 50Hz, 3P, voltase bisa disesuaikan miturut panjaluk pangguna.
  9. Peralatan sing sederhana kudu dilengkapi udara sing dikompres.

3. PARAMETER UMUM ALAMAT

Spesifikasi Teknis Utama
Ora Barang Spesifikasi Teknis
Range tabung PTFE Extruder:
1 Range diameter metu 0,5mm - 70mm
2 Rentang kekandelan tembok 0,1mm - 3mm
Mesin Extruder utama
1 Kekuwatan 3 KW-10 KW
2 Diameter Silinder 20mm-300mm
3 mbukak dawa growong 400mm - 2000mm
4 Jinis Extruder Jinis vertikal utawa munggah
5 Jinis penet Hidrolik
6 Tegangan 380V 3P 50Hz
Mesin Preforming
1 Kekuwatan 1KW -10KW
2 Diameter Silinder 20MM-300mm
3 Dhuwur kosong 400mm - 2000mm
4 Jinis penet Hidrolik
5 Jinis Extruder Vertikal munggah
6 Tegangan 380V 3P 50Hz
Tungku Sinter
1 Kekuwatan 2-10 kw
2 Zona sinter 3
3 Dhuwur 8000-9000mm
4 Suhu 500 drajad
5 Tegangan 380V 3P 50Hz
Sistem kontrol
1 Panel kontrol Sistem kontrol program layar tutul
Cathetan: Paste Extruder dirancang kanthi garis extruder sing beda miturut kisaran ukuran tabung.

4. ING INSTALASI INSTALASI PERALATAN

SuKo PTFE Paste Extruder Instruction

5. PROSES OPERASI PERALATAN

  1. Priksa manawa voltase listrik lan kekuwatan peralatan kasebut konsisten, lan sambungan garis salaras karo diagram kabel.
  2. Priksa posisi minyak hidrolik, priksa sambungan pipa hidrolik bener. Konfirmasi sambungan udara sing dikompres
  3. Priksa manawa cetakan wis diinstal kanthi bener lan konfirmasi operasi manual lan debugging
  4. Ngaktifake, liwat sistem PLC kanggo nyetel tekanan, suhu saben zona suhu, nahan wektu, kacepetan ekstrusi lan parameter liyane
  5. Lebokake billet teflon sing wis disiyapake menyang extruder
  6. Ngadeg lan miwiti mesin kasebut
  7. Gulung utawa potong tabung tetrafluoride sing diekstrusi dadi dawa sing dipengini.
  8. Sawise digunakake, pateni mesin lan resiki cetakan kasebut.

6. PERALATAN LAN KAPETUAN METEK

  1. Priksa rutinitas tinggi, kebersihan lan suhu minyak hidrolik kanthi rutin
  2. Disaranake ngganti minyak hidrolik saben nem wulan
  3. Ganti segel yen disandhang
  4. Cetakan kasebut kudu diresiki lan dirawat kanthi tepat wektu, lan permukaan kudu ditutupi lapisan pelindung sing tipis
  5. Nangani sensor suhu dering panas kanthi alon-alon lan simpen kanthi bener

7. GAMBARAN BAGIAN SPARE LAN AKSESORI

  1. Alat-alat sing dibutuhake dikirim menyang pelanggan uga peralatan kasebut
  2. Dhaptar bagean utama peralatan dikirim menyang pangguna bebarengan karo peralatan kasebut
  3. Nalika pelanggan tuku peralatan, Saliyane aksesoris sing dibutuhake, kita bakal nyedhiyakake suku cadang sing dibutuhake kanggo pangguna kanggo ngganti, nginstal servis, suku cadang minangka bagean standar lan bisa dituku ing pasar lokal

8. MODE PANDUAN TEKNOLOGI

  1. Amarga teknologi khusus peralatan kasebut, sampeyan bisa menyang pabrik kanggo sinau babagan instalasi, debugging, operasi, ganti cetakan, perawatan lan pandhuan proses peralatan kanthi gratis sadurunge dikirim.
  2. Yen kadohan, personel, wektu lan faktor liyane sing ora nyenengake, kita ora bisa teka ing perusahaan kanggo sinau, kita ing pihak liya setuju kanggo ngatur insinyur supaya bisa nuntun instalasi peralatan, debugging, operasi, pangowahan cetakan, pangopènan, pandhuan proses
  3. Kita uga bisa menehi pandhuan jarak jauh, lan pangguna bisa milih cara liyane kayata telpon, video, surat kanggo sinau instalasi peralatan, debugging, operasi, ngganti cetakan, pangopènan, pandhuan proses, lsp.

9. Babagan LAYANAN Sawise-JUAL

  1. Periode garansi kabeh bagean lan mesin utama setaun wiwit tanggal didol
  2. Yen ana masalah, hubungi staf layanan pelanggan kanggo nerangake masalah kasebut kanthi tepat wektu. Staf layanan pelanggan bakal ngetutake lan ngrampungake masalah sajrone 24 jam.
  3. Yen pelanggan duwe distributor lokal perusahaan, kita bakal kerja sama karo para pedagang lokal kanggo ngatasi masalah kasebut.
  4. Yen panjaluk pelanggan penting, perusahaan kita bakal nyedhiyakake dhukungan teknis video kanthi tepat wektu

TEL SERVIS SETELAH-SALES: + 86-0519-83999079 / +8619975113419

10. LENGKAP OPSI OPSI LAIN

Mesin Pilihan
1 Ayak listrik Kanggo ngeculake bubuk sadurunge dicampur
2 Campuran Kanggo campuran bubuk karo pelumas Cair
3 Oven Sinter Kanggo bubuk bubuk kanthi pelumas cair
4 Penghancur Kanggo mbusak elektrostatik saka tabung sawise extruder sadurunge disaring
5 Mesin nduwurke tumpukan Tabung wring otomatis
6 Mesin bergelombang Kanggo nggawe tabung bergelombang OD 8-50mm
7 Kanggo peralatan tetrafluoride liyane, hubungi perusahaan kanggo konsultasi