SUKO-1

Warta

  • What is the difference Polypropylene and Polymer PTFE/FEP Machining?

    Apa bedane Mesin Polipropilena lan Polimer PTFE / FEP?

    PTFE, dikenal kanthi jeneng plastik. Polytetrafluoroethylene (PTFE) minangka fluoropolimer sintetis tetrafluoroethylene sing duwe macem-macem panggunaan kanggo macem-macem aplikasi kaya sing digunakake minangka Pita PTFE. PTFE minangka padhet fluorokarbon, amarga senyawa bobot-molekul dhuwur kalebu karbon lan fl ...
    Waca liyane
  • PTFE vs PFA

    PTFE vs PFA

    PFA, utawa Perfluoroalkoxy, kalebu jinis fluoropolymer. Kasedhiya sifat sing padha karo polytetrafluoroethylene (PTFE) sing umume, yaiku polimer sing luwih populer. PFA dikandung dening DuPont Co. lan diwenehi jeneng polimer PFA. Sing mbedakake karo resi ...
    Waca liyane
  • Proses cetakan mesin Pencetakan otomatis pers

    Apa ngolah plastik lan nyetak aplikasi ing kutha minangka salah sawijining teknologi paling tuwa. Nduweni teknologi produksi sing diwasa, peralatan lan cetakan iku gampang, gampang mbentuk produk gedhe, bisa nggunakake macem-macem mode kanggo nambah produksi bagean cilik, lsp, ing mesin, elektronik, ...
    Waca liyane
  • The moulds purchased by the customer have been sent to Singapore

    Cetakan sing dituku dening pelanggan wis dikirim menyang Singapura

    Pelanggan Singapura iki wis tuku peralatan mesin extruder rod Polymer Ptfe saka perusahaan kami. Sawise suwe digunakake, pelanggan menehi evaluasi sing apik. Nalika output pelanggan mundhak, pelanggan duwe tuku anyar kanggo cetakan. T ...
    Waca liyane
  • PTFE Tapes Made with Polymer Fluoropolymers Part 1

    Kaset PTFE Digawe Kanthi Fluoropolymer Polimer Bagean 1

    Pita segel benang yaiku film polytetrafluoroethylene (PTFE) sing digunakake kanggo sealing utas pipa. Pita kasebut adol dipotong nganti jembaré tartamtu lan tatu ing spol, saéngga gampang dipasang ngubengi utas pipa. Pita "PTFE" FAT "digawe nganggo fluoropolier" FAT "PTFE digawe nganggo fluoropo ...
    Waca liyane
  • PTFE Syringe Filter Information

    Informasi Filter PTFE Syringe

    Filter suntik uga dikenal minangka saringan roda bisa ditegesi minangka kartrid saringan panggunaan siji sing ana ing pungkasan jarum suntik. Filter jarum suntik wis dingerteni nduweni perlengkapan kunci sing luwih gedhe kanggo mesthekake yen dipasang ing jarum suntik. Kasedhiya ing macem-macem jinis membran sing migunani ...
    Waca liyane