SUKO-1

Kabar

  • PTFE gaskets see significant growth potential due to growing demand from emerging markets

    Gasket PTFE ndeleng potensial wutah sing signifikan amarga akeh permintaan saka pasar berkembang

    Gasket PTFE tahan asam lan alkali, tahan suhu dhuwur, lan tahan kanggo macem-macem pelarut organik, lan wis akeh digunakake ing industri kimia lan farmasi lan minangka panyebab ...
    Waca liyane
  • What are the components of PTFE sintering furnace

    Apa sing komponen saka PTFE sintering pawon

    Apa PTFE sintering tungku?Tungku sintering PTFE yaiku pawon khusus sing ditrapake kanggo pangatusan PTFE ing aviation, otomotif, peralatan rumah tangga, riset ilmiah lan lapangan liyane, kanggo nyoba lan nemtokake paramèter lan kinerja listrik ...
    Waca liyane
  • How to clean and maintain the Teflon sintering furnace

    Carane ngresiki lan njaga tungku sintering Teflon

    Tujuan utama tungku sintering yaiku pemanasan.Ing proses pemanasan, kacepetan pemanasan kudu cepet.Bahan pemanas sing dipilih kudu njamin konduktivitas termal sing apik lan ora bakal ngasilake deformasi lan mundhut panas sing gedhe ing suhu dhuwur.Ing proses sampeyan ...
    Waca liyane
  • The introduction of PTFE tube extruder

    Pengenalan PTFE tube extruder

    PTFE Teflon tabung extruder uga disebut tetrafluoro tabung extruder, tetrafluoro tabung extruder saiki SuKo Fluoroplastics fokus ing rong jinis: tetrafluoro dilereni soko tugas extruder tabung materi, tembok tabung extruded kandel, ora reelable.Tabung bahan dispersi Teflon e...
    Waca liyane
  • PTFE corrugated hose

    PTFE corrugated selang

    Tetrafluoro corrugated selang lan stainless steel selang logam peran padha, katon saka organisasi nggoleki, ora impurities mechanical kekuatan dhuwur, karo banget c ...
    Waca liyane
  • Introduction and classification of PTFE gaskets

    Pambuka lan klasifikasi gasket PTFE

    Gasket PTFE minangka gasket datar, gasket berbentuk V, ring piston, gasket tutup bal, lan sapiturute, digawe saka rod Teflon, tabung lan piring kanthi ngowahi utawa nglereni mekanik.Ing mesin cairan (kayata pompa, kompresor, ceret campuran, centrifuge, lan liya-liyane), operasi sing paling abot ...
    Waca liyane