SUKO-1

Mesin liyane

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Full-Automatic PTFE tape winding machine

    Mesin nduwurke tumpukan tape PTFE Otomatis

    Mesin nduwurke tumpukan tape PTFE Otomatis
  • Plastic PTFE Semi-automatic Molding Machine

    Mesin Cetakan Semi-Otomatis PTFE Plastik

    Amarga PTFE ora bakal mili ing ndhuwur titik leleh, mula ora bisa dicetak injeksi lan mbutuhake teknik pangolahan khusus. PTFE cetakan diproses kanthi kompresi kaping pisanan nyetak bubuk dadi preforms, lan banjur sinter preforms ing proses sing padha karo proses logam sing disinter. Proses iki nggawe bentuk geometris sing banjur bisa mesin, fuse, lan / utawa las. Deskripsi Produk kanggo Moulding Otomatis: Moulding otomatis, cetakan kompresi semi otomatis, yaiku proses ...
  • Automatic PTFE Hydraulic Press Moulding Machine

    Mesin Moulding Pencet Hidrolik PTFE Otomatis

    1. Karakteristik Mesin Moulding Mesin Mould PTFE dipérang dadi mesin cetak manual, semi-otomatis lan otomatis. Liwat teknologi teknologi cetakan terus-terusan, alat kasebut luwih cerdas, luwih stabil, lan luwih efisien. Jinis otomatis cerdas dikontrol dening sistem PLC, kanggo nyetel tekanan, kisaran, kacepetan, jumlah, lan wektu nginep, lan operasine gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, ...
  • SYH-50 Three-Dimensional Mixer

    SYH-50 Mixer Tiga Dimensi

    Prinsip Kerja: Tong minyak campuran dicampur ing pungkasan poros utama lan poros liwat rong sendi universal tipe Y. Loro sendi universal intersect lan jejeg siji lan sijine ing angkasa. Nalika poros drive diseret lan diputer, tonge utusan kardan obah bola-bali ing papan, kayata terjemahan, rotasi lan gulung. Bahan ing silinder diikuti karo gerakan senyawa telung dimensi ing arah aksial, radial lan keliling. Akeh jinis bahan ing t ...
  • The v-100 PTFE Powder mixer

    Campuran v-100 PTFE Powder

    Parameter teknis peralatan: 1, Campuran volume total 100L, Kapasitas penanganan bahan: 40-50L 2, Tenaga motor utama peralatan 1,5 kw. 3, Nyampur wektu Setelan digital 0-99 menit, mateni wektu. 4, sumber daya: 380V / 220V / 50Hz. Bagean 1: Ringkesan Piranti Jeneng peralatan: Mixer jinis V Model model : V-100 Nomer peralatan : siji setPenggunaan alat: Kanggo campuran bubuk Syarat dhasar: 1, Saben campuran bahan / batch 40-50L, lan ora nggawa impurities ing proses kasebut saka campuran ...
  • 6 Barrel Powder Mixer

    6 Campuran Bubuk Barrel

    1. Dilengkapi enem barel campuran 10L / 2-3KG sekaligus, lan puteran sekaligus revolusi, 30 révolusi per menit lan 40 rotasi per menit. 2. kemudi lan kacepetan bisa diatur miturut syarat teknis, kanthi motor pangurangan 1,5kw 2P. 3. Konfigurasi saklar mandheg darurat, atur wektu proses. 4. Konfigurasi 10 ember campuran plastik kanthi kapasitas 10L. 5. 380V 50Hz 3P.