SUKO-1

Mesin liyane

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • PTFE Microporous Membrane Production Line

    PTFE Microporous Membrane Line Produksi

    Membran serat kothong PTFE keropos wis disiapake dening cara extrusion-mulet, lan proses preparation kalebu compounding, extrusion Spinning, uniaxial mulet lan sintering.Materi polytetrafluoroethylene sing dicampur wis ditekan sadurunge ing mesin compacting kanggo mbentuk kothong silinder.Kothong sing wis dibentuk diekstrusi lan dipintal ing suhu 40-100 ° C.Sawise degreasing lan setelan panas, membran serat berongga polytetrafluoroethylene dijupuk.Suhu degreasing yaiku 200-340 ℃, t ...
  • PTFE Plastic Paste Extruder Machine

    Mesin Extruder Tempel Plastik PTFE

    Plastik PTFE Tempel Mesin Fitur: ü Nganggo kacepetan luwes kanggo nampung Jarak, ora perlu kanggo ngganti pindah nalika operasi;ü Efisiensi produktif dhuwur;tingkat produksi telu luwih dhuwur tinimbang saiki mesin biasanipun saben jam, produksi max tekan 98m / jam;ü Kurang gangguan, transmisi lan sistem narik nganggo swara nyerep, nyuda goyang lan nglebokake peralatan;ü Gampang pangopènan, transmisi fleksibel, struktur gampang dipasang lan dicopot.ü Luwih ramah lingkungan: ora ana PTF...
  • PTFE Film Skiving Machine BXQ1120/8

    PTFE Film Skiving Machine BXQ1120/8

    Alur kerja Sijine billet rod PTFE sing disinter liwat poros wesi lan ndandani ing mesin skiving.Persiyapan awal sawise lockout.Setel kacepetan miturut diameter lan kekandelan rod PTFE.Nyetel pemotong rotary.Verifikasi kesalahan sawise jogging rotary cutting.Nguripake menyang mode otomatis sawise konfirmasi requirement kekandelan.Spindle muter lan rotary cutter feed vertikal.Fitur Mesin Skiving Film PTFE: ü Intensitas anti-voltase ü Tegangan rusak dhuwur ü Kemampuan suhu sing bisa diatur ü Kimia...
  • PTFE Gaskets Press Moulding Machine

    PTFE Gasket Press Molding Machine

    Fitur Mesin Press Gasket: ü Produksi kanthi efisien: 300 lembar / jam (ukuran gedhe) ü Ngirit energi: total daya mung 5KW ü Luwih ramah lingkungan: ora ana cipratan bubuk PTFE nanging output bubuk kanthi otomatis ü Kontrol cerdas: ngasilake gasket kanthi ngontrol daya kuantitas ü Irit wektu luwih akeh: daya mati kanthi otomatis nalika nomer produksi disetel ü Umur kerja luwih dawa: ora panas nalika digunakake.ü komponen kualitas dhuwur digunakake.Aplikasi Industri...
  • SYH-50 Three-Dimensional Mixer

    SYH-50 Mixer Tiga Dimensi

    Prinsip Kerja: Tong campuran dilereni soko tugas ing mburi as utama lan mimpin liwat loro joints universal Y-jinis.Loro joints universal intersect lan jejeg saben liyane ing papan.Nalika poros drive diseret lan diputer, laras utusan cardan bola-bali obah ing papan, kayata terjemahan, rotasi lan muter.Materi ing silinder diterusake kanthi gerakan senyawa telung dimensi ing arah aksial, radial lan circumferential.Akeh jinis bahan ing t...
  • 6 Barrel Powder Mixer

    6 Barel Powder Mixer

    1. Dilengkapi enem 10L / 2-3KG nyawiji barel ing wektu, lan muter ing wektu sing padha minangka revolusi, 30 révolusi saben menit lan 40 rotasi saben menit.2. Kemudi lan kacepetan bisa diatur miturut syarat teknis, kanthi motor pengurangan 1.5kw 2P.3. Konfigurasi switch mandeg darurat, nyetel wektu proses.4. Konfigurasi 10 ember campuran plastik kanthi kapasitas 10L.5.380V 50Hz 3P.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2