SUKO-1

Pipa / Pipa

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • 1/2 Inch PTFE Convoluted Tubing/Hose Black

    1/2 Inch PTFE Convoluted Tubing/Selang Ireng

    Tubing PTFE iki nyedhiyakake kinerja sing unggul nalika ngatur kabel ing lingkungan sing atos.Panas dhuwur, abrasi, kelembapan, lan bahan kimia ora cocog.Pilih ing antarane standar kanggo mlaku lurus lan ekstra fleksibel kanggo rute sing luwih rumit.Tubing iki katon apik banget ing hood kendaraan kinerja dhuwur, nanging kabel sampeyan bakal seneng ing ngendi wae.Nilai Properti Kekuwatan Dielektrik 14V saben mil Suhu Operasi -454° nganti 500° F [-270° nganti 260° C] Watesan Oksig...
  • Moly Filled PTFE Molding Tubing

    Moly kapenuhan PTFE Molding Tubing

    PTFE Virgin nduweni kemampuan dhewe, nanging nalika pengisi mineral, kayata molybdenum sulfida, ditambahake, nambah nyandhang materi lan karakteristik deformasi kanggo ngeksploitasi kombinasi unik saka kimia, fisik lan listrik.Molybdenum Disulfide (PTFE-MoS2): Ditambahake ing macem-macem jumlah (5% nganti 15%), nambah kekerasan, kaku, lan nyandhang;efek minimal ing sifat kimia lan listrik.APLIKASI: Penutup geser; Bantalan, bushing.KELEBIHAN: Sliding apik ...
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Green

    Polimer PTFE Dilapisi Tabung / Pipa / Selang, Ijo

    Polymer PTFE Diantrekake Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora bener nyawiji) ngalangi saka kang diproses conventionally ing extruders utawa injeksi ngecor.PTFE tubing mulane garing nyetak utawa extruded ing extruders hydraulic karo (tempel extrusion) utawa tanpa (ram extrusion) lubricants.Tempel ekstrusi PTFE ngasilake tabung fleksibel.Nanging, ana ing proses batch lan kanthi mangkono dawa terus-terusan diwatesi kanggo ukuran batch, ora kaya fluoropolymers FEP, PF ...
  • Black PTFE Tube/Pipe/Hose OD 6mm ID 4mm

    Tabung PTFE ireng / Pipa / Selang OD 6mm ID 4mm

    Material: PFTE OD: 6mmID: 4mmWarna: Black Details: PTFE viskositas dhuwur tubing ing negara gel (ora bener nyawiji) ngalangi saka kang diproses conventional ing extruders utawa injeksi ngecor.PTFE tubing mulane garing nyetak utawa extruded ing extruders hydraulic karo (tempel extrusion) utawa tanpa (ram extrusion) lubricants.Tempel ekstrusi PTFE ngasilake tabung fleksibel.Nanging, kedadeyan ing proses batch lan kanthi mangkono dawa terus-terusan diwatesi karo ukuran batch, ...
  • PTFE White Pipe Tape Polymer Plumbers Sealing Tape 18*0.1mm

    PTFE Putih Pipe Tape Polymer Plumbers Sealing Tape 18*0.1mm

    Fitur: Brand anyar lan kualitas dhuwur; Non-beracun lan non-flammable; Gampang kanggo nggunakake lan duwe tightness apik; Good adhesion lan resistance karat; Utamané digunakake minangka thread sealer saka pipe, pipelines.
  • PTFE Lined Pipe Gasket

    PTFE Lined Pipe Gasket

    Gasket pipa sing dilapisi PTFE minangka solusi sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi kimia meh 100% lan ing ngendi sifat mekanik saka bahan gasket sing dikompres uga dibutuhake.Padha nindakake uga ing industri pangan lan proses ngendi kontaminasi medium ora bisa dileksanakake, Cocog kanggo medium alkalis kuwat, cairan cryogenic, oksigen, gas klorin etc.