SUKO-1

Tabung / Pipa

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer PTFE Sheet

    Lembar PTFE Polimer

    Fitur Lembar Plastik PTFE: lumahing sampurna, ora ana titik ireng lan titik kuning, pojok sing apik, gloss permukaan. Kekandelan seragam; bisa nggawe sheet PTFE warna, kayata: Putih alami, ireng, kuning, abang lan sapanunggalane; kinerja sing paling apik dhewe, bisa diisi bahan liyane, kayata: Gangsa, kaca serat, karbon, grafit, mol, APR , lan sapiturute; bisa tahan temperture: -180 ~ + 260; bisa nggawe lembar cetakan PTFE, skif PTFE lan PTFE kanthi ukuran apa wae ......
  • PTFE Lined Pipe Gasket

    Gasket Pipa Berjajar PTFE

    Gasket pipa berbaris PTFE minangka solusi ideal kanggo aplikasi sing nuntut resistensi kimia meh 100% lan uga dibutuhake sifat mekanik bahan gasket sing dikompres. Dheweke tampil apik ing industri panganan lan proses ing endi kontaminasi media ora diidini, Cocog kanggo alkali medium kuat, cairan cryogenik, oksigen, gas klor lsp.
  • PTFE Tubing 7/8" 22mm OD X 5/8" 16mm

    PTFE Tubing 7/8 "22mm OD X 5/8" 16mm

    Dhiameter njaba - 7/8 ″ (22,2 mm utawa .875 ing.) Diameter Nang - 5/8 ″ (15,8 mm utawa .600 ing.) Tembok - 1/8 ″ (3,2 mm utawa .131 inci.) Polimer bisa tahan suhu nganti 500 Deg F. Kita bisa nyuda kabeh ukuran sampeyan. Tabung PTFE nawakake koefisien gesekan sing sithik sing bisa ngidini aliran sing luwih dhuwur lan ngumbah luwih gampang, mbantu ngilangi residu sing kontaminasi proses. Permeasi sing sithik bisa ngaktifake panggunaan layanan kimia khusus lan gas khusus. Uga nduweni dielec dhuwur ...
  • PTFE Tube White Ø 40*30 mm

    PTFE Tube Putih Ø 40 * 30 mm

    PTFE (uga dikenal minangka Polymer) duwe gesekan ko-efisiensi paling murah saka bahan padhet lan efektif banget ing suhu ekstrem. Tabung iki uga nduweni resistensi kimia sing hebat lan sifat isolasi listrik sing apik banget. Nanging, tabung PTFE bisa uga angel diikat, nanging ora bisa lebur lan uga bisa mateni awake dhewe. Produsen kita nggawe plastik rekayasa sing ukurane diametere lan / utawa kekandelan. Iki diwenehake kanggo mbantu para pelanggan ...
  • PTFE Tube 50mm

    PTFE Tube 50mm

    Bahan: PTFE Suhu kerja: -200-260 derajat Pemanjangan: ≥348% Kekuwatan tarik: 18 MPa ing njaba diameter: Tabung PTFE 50mm dening Extruded, Mould lan Isi. Obahe tubing ptfe sing diusir saka 1mm nganti 300mm. Tabung ptfe cetakan saka 30mm nganti 600mm. Ptfe sing diisi (Grafit sing diisi, kaca Serat sing Diisi, Bronze Diisi, Karbon Diisi), Ukuran OD saka 30mm nganti 600mm. o tabung ptfe duwe akeh aplikasi ing saindenging industri. Properti unik ngidini tabung bisa ngrampungake masalah tanpa ...
  • PTFE Press Molded Tubes,PTFE Tubing

    PTFE Tekan Tabung Cetakan, PTFE Tubing

    Tabung press cetakan kanggo PTFE Prawan, Daur Ulang PTFE, campuran Bronze%, campuran serat Kaca, Grafit, fibril karbon, polibenzoat, polibmenzoat, campuran Polyimide, lan liya-liyane. Uga bisa ngrancang bahan campuran lan persentase saben miturut aplikasi tabung cetakan. Tanduran PTFE sing diisi digawe kanthi ekstrusi plunger resin PTFE polimerisasi suspensi. Antarane kabeh plastik sing ana, PTFE sing Diisi duwe resistensi korosi lan dielektrik sing paling apik. Lengan isolasi timbal, semak PTFE tahan korosi, ...