SUKO-1

Mesin Extruder Tube

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polymer Vertical Type Tube Ram Extruder Machine PFG600 for Polymer PTFE Tube Dia 300mm-600mm

    Polymer Vertical Type Tube Ram Extruder Machine PFG600 kanggo Polymer PTFE Tube Dia 300mm-600mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG600 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • PTFE Plastic Corrugated Pipe Machine

    Mesin Pipa Bergelombang Plastik PTFE

    Fitur Mesin Pipa Bergelombang: 380V, 1.5KW, Kontrol Frekuensi, Kanggo produksi diameter njaba OD saka 10mm nganti 50mm, selang berbelit-belit 1-2mm PTFE Wallthickness. Mesin selang PTFE nganggo selang nganggo pemanas impor, suhu pemanas bisa sabenere + -1 derajat, bisa digunakake siji mesin kanggo rong mesin, Yen selang jam 16/18 PTFE bisa nambah 15-35 meter.
  • PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder PFG300 Dia 150mm-300mm

    PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder PFG300 Dia 150mm-300mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG300 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • Polymer PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder Machine PFG150 Dia 20mm-150mm

    Mesin Polimer PTFE Tube Ram Vertical Type Extruder PFG150 Dia 20mm-150mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG150 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...
  • vertical type Polymer PTFE Tube Ram Extruder Machine PFG500 Dia 300mm-500mm

    jinis vertikal Polymer PTFE Tube Ram Extruder Machine PFG500 Dia 300mm-500mm

    Karakteristik Tube Ram Extruder PFG500 Liwat perbaikan terus-terusan, peralatan luwih cerdas, stabil lan luwih efisien. Piranti kasebut dikontrol dening sistem PLC, lan dioperasikake kanthi otomatis kanthi operasi sing gampang. Kanthi desain sing beda-beda, peralatan kasebut bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna, lan bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Piranti kasebut mlaku kanthi suwe, kanthi swara luwih murah. Lan nyuda biaya kanthi ngirit daya lan energi sajrone njaga tekanan. Peralatan lan cetakan digawe ...