SUKO-1

Babagan Kita

logo

SELAMAT DATENG TEKNIK MESIN POLYMER SUKO

factory-1

Perusahaan Kita

Dumunung ing sisih Lor Changzhou, Provinsi Jiangsu, pabrik iki unik kanggo teknologi canggih lan mesin cerdas.

Visi Perusahaan:  Dadi peralatan fluoroplastik merek pertama ing donya sajrone telung taun.

Misi:  Ayo kabeh pabrik fluoroplastik nggunakake peralatan efisiensi lan cerdas kanggo nggawe produk berkualitas tinggi.

Nilai Inovasi, keterbukaan, integritas, lan win-win.

Sejarah Kita

Didirikan ing taun 2006, kita duwe luwih saka 13 taun pengalaman manufaktur ing mesin ekstrusi PTFE / UHMWPE kanggo aplikasi khusus ing babagan pangolahan plastik.

Status Perusahaan

Ahli ing ekstrusi PTFE / UHMWPE lan produk ing macem-macem jinis lan model, Suko dadi industri utama Tetrafluorohydrazine kanthi inovasi teknologi, profesi lan intelijen ing njero negeri lan ing luar negeri.

Masa Depan Perusahaan

Kanggo dadi peralatan fluoroplastik merek pertama ing donya sajrone telung taun. Ayo kabeh pabrik fluoroplastik nggunakake peralatan efisiensi lan cerdas kanggo nggawe produk bermutu.

Kantor Kita

Bekerja kanthi tenanan Kanggo Masa Depan sing luwih Apik!

SUKO WORKSHOP22
SUKO WORKSHOP23

Departemen R&D Kita

Sadurunge ngirim mesin utawa produk ptfe separa rampung marang para pelanggan, kita kudu nindakake serangkaian tes kanggo memenuhi kabeh jinis peraturan.

SUKO WORKSHOP38
SUKO WORKSHOP12
SUKO WORKSHOP13

Lokakarya

Infrastruktur kita nduweni peran penting supaya kita bisa nyukupi persyaratan & standar industri. Unit produksi dipasang kanthi teknologi modern lan fasilitas paling anyar kanggo nambah produktivitas lan kualitas produk.

Saka wektu kanggo wektu, kita nganyari diri kanthi teknik paling anyar lan duwe kabeh fasilitas sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan sing dihargai.

SUKO WORKSHOP01
SUKO WORKSHOP08
SUKO WORKSHOP35
SUKO WORKSHOP06
SUKO WORKSHOP09
SUKO WORKSHOP05
SUKO WORKSHOP07
SUKO WORKSHOP14
SUKO WORKSHOP28

Mesin Utama Kita: PTFE Rod Extruder (vertikal lan horisontal), PTFE Tube Extruder, mesin cetak PTFE (Semi-Otomatis & Otomatis Lengkap), Tungku Sinter, mesin gasket PTFE, lsp.

Produk Utama: Rod PTFE, tabung PTFE, lembar PTFE, selang bergelombang PTFE, film PTFE, segel PTFE

Pasar Kita

Ekspor menyang Amerika Serikat, UEA, Arab Saudi, Korea, India, Rusia, Filipina, Indonesia, Malaysia, lsp. Kanthi dhukungan teknologi lan instruksi proses kanggo para pelanggan.

Paling apik sawise layanan sawise komisioning situs. Klien wis ngurmati upaya supaya bisa nguntungake, kanthi menehi pesen baleni, sing menehi komentar babagan komitmen kanggo nyedhiyakake kepuasan pelanggan.

SUKO-3

Hubungi Kita

Kita wis setya marang industri Tetrafluorohydrazine sajrone dasawarsa kepungkur lan bakal maju ing mbesuk nalika menehi kontribusi kanggo masarakat kanthi njaga standar etika sing dhuwur, motivasi organisasi liwat ngajeni potensi individu, lan berkembang dadi perusahaan kreatif.