SUKO-1

Selang PTFE

Halo, ayo konsultasi produk!
  • PTFE Polymer Lined Stainless Steel Braided Hoses

    Selang Jalur Stainless Steel Jalur Polimer PTFE

    Kisaran Suhu: -65F nganti + 450F Selang ID (inci) Selang OD (inci) Tekanan Kerja (Psi) Tekanan Burst (Psi) Rating Vakum (inci / Hg) Min. Bend Radius (inci) Wt. Per Ft. (Lbs) 0.125 0.250 3500 14000 29.9 1.50 0.051 0.250 0.370 3000 12000 29.9 3.00 0.084 0.375 0.510 2000 8000 29.9 5.00 0.108 0.500 0.630 1750 7000 29.9 6.50 0.159 0.625 0.760 1500 ...
  • PTFE Hose for Oil

    Selang PTFE kanggo Minyak

    * Jenis: Selang Kepang PTFE Stainless Steel kanggo Selang. * Rating Tekanan: 1000 Working PSI / 5000 PSI Burst * Rating Suhu: -100F nganti 500F (-73 ° C nganti + 260 ° C) ing kahanan operasi. * Aplikasi: bahan bakar, pelumas, alkohol, etanol, coolant lan udara kanggo mobil utawa mesin laut, paling cocog kanggo mobil balap & motor balap motor. PTFE Hose nyedhiyakake level kinerja lan kapercayan sing apik banget kanggo aplikasi kinerja sing angel. Selang iki cocog kanggo suhu ...
  • PTFE Corrugated Tube & Hose

    Tabung & Selang Bergelombang PTFE

    Suhu fleksibel tabung & selang PTFE fleksibel saka -196 nganti 700 deg.C, tekanan bisa 0,6 ~ 10Mpa, bahan bellow logam fleksibel digawe saka SS304, SS321, SS316 utawa SS316L minangka sarat sampeyan, ngasilake stainless steel bellow logam sesuai karo standar ISO9001: 2008 GB / T14525-2010. Pipe Diameter DN1 / 2-32inch Pipe Material SS304,316L, lsp. Ketebalan pipa 0.18-2.0mm Bahan bolong dikepang SS304 dll Lapisan bolong jalinan lapisan tunggal utawa lapisan dobel Maks. w ...
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Red

    Tabung / Pipa / Selang Polymer PTFE, Abang

    Polymer PTFE Lined Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora nate meleleh) ngalangi supaya ora diproses kanthi konvensional ing extruder utawa cetakan injeksi. Pipa PTFE mula garing dicithak utawa diekstrusi ing ekstrusi hidrolik kanthi (ekstrusi ekstrusi) utawa tanpa pelumas (ekstrusi ram). Ekstrusi tempel PTFE ngasilake tabung fleksibel. Nanging, kedadeyan ing proses batch lan dawa terus dawa diwatesi karo ukuran batch, beda karo FEP fluoropolier sing bisa diproses nyawiji ...
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Green

    Tabung / Pipa / Selang Polymer PTFE, Ijo

    Polymer PTFE Lined Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora nate meleleh) ngalangi supaya ora diproses kanthi konvensional ing extruder utawa cetakan injeksi. Pipa PTFE mula garing dicithak utawa diekstrusi ing ekstrusi hidrolik kanthi (ekstrusi ekstrusi) utawa tanpa pelumas (ekstrusi ram). Ekstrusi tempel PTFE ngasilake tabung fleksibel. Nanging, kedadeyan ing proses batch lan dawa terus dawa diwatesi karo ukuran batch, beda karo FEP fluoropolier sing bisa diproses nyawiji ...
  • Polymer PTFE Lined Tube / Pipe / Hose,Blue

    Tabung / Pipa / Selang Polymer PTFE, Biru

    Polymer PTFE Lined Tube viskositas dhuwur ing negara gel (ora nate meleleh) ngalangi supaya ora diproses kanthi konvensional ing extruder utawa cetakan injeksi. Pipa PTFE mula garing dicithak utawa diekstrusi ing ekstrusi hidrolik kanthi (ekstrusi ekstrusi) utawa tanpa pelumas (ekstrusi ram). Ekstrusi tempel PTFE ngasilake tabung fleksibel. Nanging, kedadeyan ing proses batch lan dawa terus dawa diwatesi karo ukuran batch, beda karo FEP fluoropolier sing bisa diproses nyawiji ...