SUKO-1

Insinyur kami menyang pabrik pelanggan Hebei kanggo nindakake instalasi lan komisioning peralatan kasebut.

Pelanggan Hebei dituku   Extruder rod UHMWPE lan  Extruder tabung UHMWPE

Pelanggan Hebei tuku extruder rod UHMWPE lan extruder tabung UHMWPE. Insinyur kita menyang situs pelanggan kanggo nginstal lan debug peralatan kasebut. Proses instalasi lancar lan kualitas produksi peralatan apik.

Proses komisioning lancar, lan peralatan kasebut bisa mlaku sajrone uji coba. Perusahaan kita uga nyedhiyakake pelanggan bahan baku daur ulang kanggo nyoba, sing ngirit pelanggan saka sampah sing ora perlu sajrone operasi uji coba. Insinyur kita uga nyedhiyakake pandhuan lan pelatihan kanggo staf teknis pelanggan. Pelanggan banget wareg karo layanan kita.


Wektu kiriman: Mar-01-2018