SUKO-1

Instal Mesin Ekstrusi Plastik PTFE - Kasus Sukses

PTFE Plastic Tube Ram Extruder kanthi otomatis komputerisasi lan gampang dimangerteni. Operasi sing ramah pangguna iki ora mung ngirit dhuwit lan wektu sajrone ngolah, nanging luwih akeh keamanan para karyawan.

SUNKOO Machine Tech Co., Ltd khusus ing riset peralatan, pabrik lan penjualan peralatan PTFE & UHMWPE minangka salah sawijining perusahaan modern. Lan minangka pabrikan utama ing bidang iki, SUNKOO wis nggawe hubungan kerja sama sing apik karo akeh perusahaan domestik lan manca sajrone pirang-pirang taun kanthi kualitas kelas pertama, teknologi luhur lan layanan sing tliti. Insinyur senior kita ngunjungi Amerika Serikat kanggo nulungi pelanggan ing kana kanggo nginstal, peralatan komisi lan menehi pelatihan operasi lan perawatan.

PTFE Plastic Extrusion Machine

 

PTFE Plastic Extrusion Machine

 

PTFE Plastic Extrusion Machine

PTFE Tube Ram Extruder, peralatan sing bakal disesuaikan, minangka produk utama SUNKOO. Dirancang kanthi maju, bisa njaga kacepetan ram stabil lan ngasilake produk Tube PTFE berkualitas tinggi kanthi teknologi asli. Mesin kasebut cocog kanggo bahan PTFE sing anyar lan sing didaur ulang. Kajaba iku, macem-macem diameter bisa nglegakake panjaluk tartamtu para pelanggan. Kanthi kaunggulan output dhuwur lan konsumsi energi sing sithik, SUNKOO wis sukses mbukak pasar menyang USA, UAE, Korea, India, Rusia, Malaysia, lsp lan entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan.


Wektu kiriman: Mei-24-2020