SUKO-1

Enem oven khusus PTFE sing dipesen karo pelanggan Belgia wis diproduksi lan siap dikirim.

Sawise ditrapake kanthi ati-ati dening akeh pihak, pungkasane pelanggan mutusake supaya 6 oven oven PTFE khusus ing perusahaan kita. 

Oven wis diproduksi lan siap kanggo dikirim. Perusahaan kita bisa ngasilake macem-macem jinis oven lan tungku sinter kayata oven suhu dhuwur, oven PTFE, tungku sinter gas alam, tungku sinter vakum, oven stainless steel, tungku sinter rotary PTFE, tungku sinter jinis trailer lan liya-liyane. Oven kita duwe sistem keamanan dobel, kontrol program, kenaikan suhu lan pendinginan suhu otomatis, bisa nyetel suhu 56 bagian, kanthi kontrol wektu lan perlindungan keamanan dobel suhu ultra-tinggi, kinerja insulasi sing apik, suhu tungku seragam, kurva sinter, nilai wektu lan suhu bisa disetel. regane Kesalahan suhu kerja ing tungku yaiku ± 1 ° C, lan ora ana kesalahan sajrone 1000 jam operasi. Ing njero perapian lan meja putar sing digawe saka waja tahan karat ora bakal karat.


Wektu kiriman: Feb-23-2017