SUKO-1

Mesin Pencet Otomatis Bush sing diprentah dening pelanggan India ing situs iki wis ngrampungake komisioning peralatan

Pelanggan India tuku Mesin Pencet Otomatis Bush. Insinyur kami menyang India kanggo ngerti instalasi peralatan. Proses instalasi lancar lan kualitas produksi peralatan apik.

Pelanggan India tuku Mesin Pencet Otomatis Bush. Insinyur kami menyang India kanggo ngerti instalasi peralatan. Proses instalasi lancar lan kualitas produksi peralatan apik.

Proses komisioning lancar, lan peralatan kasebut bisa mlaku sajrone uji coba. Perusahaan kita uga nyedhiyakake pelanggan bahan baku daur ulang kanggo nyoba, ngirit pelanggan sampah sing ora perlu sajrone operasi uji coba. Para insinyur uga menehi pandhuan lan pelatihan kanggo staf teknis pelanggan, lan pelanggan seneng banget karo layanane.

Kita duwe telung jinis mesin cetakan otomatis. Bisa ngasilake spesifikasi ing ngisor iki: 1, gasket: diameter njaba maksimum 70Mm, ketebalan 7mm, 1500 / jam. 2, gasket gedhe: diameter njaba maksimum 350mm, ketebalan 10mm, 400-900 / jam.3, tabung / rod cetakan: diameter njaba maksimum 110mm, dawa 110mm. 200-400 / jam.


Wektu kiriman: Apr-28-2017