SUKO-1

Layang Sugeng Dealer

DEALER KANGGO WILUJENG SURGA

Surat Undhangan Kanggo Dadi Dealer Kita

Atas nami Jiangsu Sunkoo Machines Tech Co., Ltd, kita ngajak sampeyan minangka distributor potensial ing wilayah sampeyan. Amarga Sunkoo duwe pengalaman sugih ing luwih saka 12 taun ing pabrik PTFE & UHMWPE mesin. Kita nggawe hubungan apik ing antarane para pedagang lan ngurmati. Rincian babagan prosedur, syarat lan katemtuan dadi dealer kita bakal dituduhake nalika dijaluk.

Kanggo kaprigelan liyane, ing ngisor iki kasebut ing ngisor iki minangka mesin utama sing diekspor:

Sr.

Jinis Mesin

Rincian / Spesifikasi Teknis

1

PTFE Rod Extruder OD 3mm-150mm, 150mm-500mm kanthi metode Ram Extrusion kanthi Toleransi OD: ± 0,02mm Terusake ekstrusi kanthi dawa tanpa wates.

2

PTFE Tube Extruder OD 20mm-500mm terus ekstrusi. Kekandelan toleransi tembok: ± 0,02mm. Kekandelan tembok 3-15mm, Terusake ekstrusi kanthi dawa tanpa wates.

3

Mesin cetakan pencet Semi-Otomatis PTFE OD nganti 1000mm. Dhuwur gumantung saka sing dibutuhake kanggo tabung lan rod cetakan.

4

Mesin cetakan pencet otomatis PTFE Full OD nganti 100mm kanthi dhuwur 100mm kanthi kapasitas 300 per jam kanggo tabung lan rod.

5

 Mesin Gasket PTFE 5mm-50mm, kekandelan 2mm-7mm. 1500 potongan kapasitas saben jam

Kita uga pengin ngajak para dealer supaya mriksa situs web kaping pindho supaya luwih ngerti mesin kasebut.

Kita nganggep awake dhewe bathi amarga bisa gabung karo distributor. Komitmen kita marang para distributor tetep ana ing penawaran layanan sing apik lan rega kompetitif kanggo produk & layanan. Muga-muga bisa kemitraan bebarengan karo perusahaan sampeyan mbesuk lan mbesuk, sampeyan nampani sampeyan minangka salah sawijining distributor sing terkenal.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar, aja ragu-ragu hubungi kami. Kesempatan kanggo luwih ngobrol karo sampeyan babagan aliansi strategis sing anyar bisa ditampa kanthi apik.

Sampeyan saestu saestu.

Alamat

No.5 dalan Lvshu 3, Xuejia, Distrik Xinbei, Changzhou, Jiangsu, China. 213000.

WeChat

SUKO WECHAT